Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Bibiana Ondrejková (41): Spadol jej kameň zo srdca!
Zdielať na
Showbiznis

Bibiana Ondrejková (41): Spadol jej kameň zo srdca!

Zdroj: ISIFA

Má za tým! 23. apríl bol pre sympatickú Bibu prelomovým dňom jej života. Mala totiž štátnice. Na Vysokej škole sv. Alžbety, kde študovala päť rokov sociálnu prácu, sa jej podarilo úspešne zodpovedať všetky otázky, ktoré si pred prísnou komisiou vyžrebovala. Topstar. sk presne vie, aké známky dostala.

„To je úľava. Konečne mám za tým. Môžem potvrdiť, že anjeli skutočne existujú, pretože som si vytiahla otázky, ktoré som chcela,“ tešila sa Bibiana Ondrejková tesne po tom, ako vyšla z miestnosti, kde sa vykonávala štátna skúška.

Čerstvá pani magisterka tak dáva definitívne zbohom študentským rokom. Celých päť rokov sa poctivo učila a sama priznáva, že nikdy nič nenechala na náhodu.

„Som bifľoška! Je to tak,“ smeje sa Biba. Tá bola vzornou žiačkou už od základnej školy. To, čo momentálne prežíva, opísala v piatich slovách.

„Spadol mi kameň zo srdca!“ Posledné týždne sa intenzívne venovala príprave na skúšky, a tak deti i rodina museli ísť jemne do úzadia. Sľúbila im však, že len čo zoštátnicuje, bude sa im venovať celou svojou bytosťou. Vyjdu si na výlet, zmrzku, večeru... Jednoducho, všetok čas, čo venovala škole, už bude patriť iba jej rodine.

A aké známky bude mať pani magisterka Bibiana Ondrejková zapísané v diplome? „Samé jednotky. Všetko som urobila na áčka,“ hrdo vyhlasuje. Blahoželáme ! :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie