Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Krainová opäť provokuje..? Mega investícia v Karibiku!
Zdielať na

Krainová opäť provokuje..? Mega investícia v Karibiku!

Archívna reportáž

Prednedávnom spôsobila rozruch založením profilu na OnlyFans

Na nedostatok pozornosti sa rozhodne nemôže sťažovať všestranná podnikateľka Simona Krainová (51). O to, aby z času načas vyvolala rozruch a záujem sa vie postarať spoľahlivo aj sama. Aktuálne sa opäť ozvala z Karibiku, kam aj s rodinou odchádza, kým je u nás zimné obdobie. Teraz sa pochválila novou investíciou.

​Nie každému doprial osud taký napohľad dokonalý život ako Simone Krainovej. Iste tomu ale dopomohla aj ona sama svojou odhodlanou povahou. Už v tínedžerských rokoch sa rozhodla namiesto klasického štúdia absolvovať "školu života" a dopadlo to v jej prospech. Nie je snáď nič, čo by si nemohla dopriať a rada sa tým aj pochváli na Instagrame, kde má jej profil vyše štyristotisíc sledovateľov. Po tom, čo sa vlani popýšila rozsiahlou rekonštrukciou jej pražského bytu, aktuálne ukázala základy stavby rodinného domu v Dominikánskej republike, kde už vlastní apartmán.

Svojho času Simona provokatívne prehlásila: "Moja kríza stredného veku ma celkom baví. Aké si to urobíš, také to máš... Jednoduché ako facka." Keďže zimu veľmi neobľubuje, zariadila sa po svojom a kúpila si predvlani apartmán v Dominikánskej republike, kde trávi niekoľko mesiacov aj s rodinou. Synovia tam chodia do medzinárodnej školy, ona aj manžel svoj biznis dokážu robiť aj odtiaľ, a tak v Karibiku chystajú postupne celkom zakotviť. To by mohlo potvrdzovať aj ich rozhodnutie stavať veľký rodinný dom. "Zapúšťame karibské korene a palmy," oznámila Simona na Instagrame a pridala na dôkaz zopár záberov na rozostavanú nehnuteľnosť.

Po megaluxusnej prerábke bytu doplnia zbierku nehnuteľností o vilu v Karibiku:

Ako prezradila Simona pred dvomi rokmi, keď kupovala apartmán, vybrali si sever Dominikánskej republiky, "kde nie je ešte veľmi turistický ruch. Sú tam hlavne miestni ľudia a veľa surferov". Aj jej nový dom má byť v tejto oblasti. Podľa Blesku si rodina vybrala luxusnú štvrť Lomas Mironas na kopcoch nad letoviskom Cabarete, s výhľadom na oceán. Má to byť zároveň aj bezpečné miesto s prísnymi kritériami na stavbu. Ako sa dá usúdiť z fotiek, jedná sa o novú zástavbu, s viacerými rozostavanými domami rovnakého typu. Simona tam zároveň dáva vysádzať palmy, ktoré sú typické pre danú oblasť. Isté je, že to nebude lacný špás a kopu hejterov môže opäť aj poraziť od závisti. Ale presne tak to má Simona rada.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Najčítanejšie