Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pochovali Denisu (†36) z kuchárskej šou! Kamarátky jej na pohrebe splnili zvláštne posledné želanie!
Zdielať na

Pochovali Denisu (†36) z kuchárskej šou! Kamarátky jej na pohrebe splnili zvláštne posledné želanie!

Zdroj: Instagram/AH

V utorok dopoludnia sa zaplnila smútočná sieň brnianskeho krematória stovkami hostí, ktorí sa prišli rozlúčiť s Denisou Zajícovou, rodenou Cziglovou (†36). Mnohí ju poznali ako finalistku kuchárskej šou MasterChef a chytil ich za srdce jej príbeh boja s agresívnou rakovinou v mozgu. Napriek tomu, že urobila snáď všetko pre to, aby tento nerovný súboj vyhrala, zákerná choroba bola napokon silnejšia. Svoj život sa ale snažila žiť takmer do konca naplno.

​Čiernu farbu oblečenia smútočných hostí na pohrebe Denisy Zajícovej Cziglovej viditeľne "rozbila" skupinka dám v červených lodičkách na podpätkoch a na ich tvárach žiarili červeným rúžom namaľované pery. Červená farba mala symbolizovať to, čo si Denisa želala - aby jej pohreb bol oslavou jej života, kam patril aj tento výrazný štýl. Fotografie z pohrebu si môžete pozrieť TU.

Vlani pred Vianocami zverejnila Denisa na Instagrame pikantné fotografie v sexi negližé a s bičíkom v ruke pred vyzdobeným stromčekom. V odkaze napísala: "Všetko najlepšie do nového roku, hlavne zdravie, to je to najdôležitejšie." To už vedela, že po pokusoch s drahou alternatívnou liečbou jej na predĺženie života zostala len posledná možnosť a ani nie rok na tomto svete. No prešlo len niečo vyše troch mesiacov a už tu, žiaľ, nie je.

Pozrite si posledný veľký rozhovor so zosnulou Denisou:

Snáď ju "tam hore" potešilo aspoň veľké srdce zložené z červených ruží s nápisom "Navždy zostaneš v našich srdciach", či červené doplnky jej kamarátok ako pekné vyjadrenie úcty voči jej životu. Česká moderátorka Lenka Limberská krátko pred smútočným obradom prezradila pre Expres.cz: "Deniska si priala, aby sme mali červené lodičky a rúže. Tak jej to splníme." Boli veľké kamarátky už od Miss Brno spred 22 rokov. "Bola úžasná, tak trochu rebelka, ale s obrovským srdcom," povedala moderátorka o Denise, s ktorou bola ešte pred desiatimi dňami. No niet človeka, ktorý by včera nespomínal na zosnulú len v tom najlepšom.

Najčítanejšie