Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
TAKTO ďaleko ešte nezašla! Hanychová sa pre biznis ukázala hore bez!
Zdielať na

TAKTO ďaleko ešte nezašla! Hanychová sa pre biznis ukázala hore bez!

Archívna reportáž

Po rozchode so Soukupom sa Agátin život radikálne zmenil

Ako je známe, influenceri sa snažia z ich obľúbenosti na sociálnych sieťach vyťažiť čo najviac. Medzi najznámejšie a najdlhšie pôsobiace influencerky u našich českých susedov patrí iste Agáta Hanychová (38). Vie, ako na seba upútať pozornosť a rada to predvádza aj v reklamách, ktoré má vo svojej réžii aj na Instagrame. Aktuálne zašla ale značne ďalej ako obvykle!

​Je až obdivuhodné, ako dlho sa dokáže Agáta Hanychová držať na špičke záujmu verejnosti. Aj keď tvrdí, že po svojej mame Veronike Žilkovej nezdedila herecký talent, v skutočnosti by jej to bez neho asi tak dobre nešlo. Radí sa medzi hviezdy šoubiznisu, a túto pozíciu si ešte upevnila vzťahom s už expartnerom Jaromírom Soukupom. Nečudo, že sa jej darí zvyšovať počet sledovateľov na Instagrame, ba trúfla si aj na vlastný podcast s kamarátkou Ornellou. Jej vysoké zárobky sú však aj terčom závisti.

Na to si však Agáta už iste dávno zvykla, ale negatívne komentáre radšej rýchlo maže. Potvrdilo sa to aj po tom, čo sa objavila polonahá v reklame na prípravok na vlasy, kde si len zľahka prekryla jednou rukou prsník, keď v druhej držala produkt a tvárila sa veľmi zvodne. Takmer vzápätí jej prišli odozvy, pričom napríklad túto kritiku rýchlo vymazala a jej autorku aj zablokovala: "Nejako nechápem, prečo ste hore bez. Bože, prečo? Je to nevkusné". No tie pochvalné komentáre, ako napríklad tento, rada ponechala: "Vy závistlivé mrchy, po troch deťoch luxus postava. Nemáte, čo?" Napokon ale Hanychová tento počin zrejme prehodnotila, príspevok totiž po čase zmizol.

Agáta sa v minulosti odhodlala aj na takéto video:

Agáta je aj zdatná manipulátorka, všetko vie obrátiť vo svoj prospech, no v tomto smere sa jej veľmi nedarí s ostrieľaným mediálnym bossom a právnikom Jaromírom Soukupom, s ktorým je Agáta v spore o ich ročnú dcérku Rozárku. Tento niekoľkomesačný súboj stále priťahuje záujem verejnosti. Zatiaľ čo sa Soukup snaží byť zdržanlivý, Hanychová sa neustále so všetkým zveruje svojim sledovateľkám na Instagrame a zjavne ich tým zaujala. Vďaka ich počtu má o príjem z reklám a spoluprác veľmi dobre postarané. Vie, že ale preto musí vyvolávať niečím zo súkromia týždeň čo týždeň pozornosť, až by jeden povedal, že spor so Soukupom jej napokon aj vyhovuje...

Agáta má dokonalú figúru, no až tak by podľa niektorých ukazovať nemusela:

Instagram/AH

Najčítanejšie