Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Šokujúce priznanie Bagárovej! Koniec sna, prečo to vzdala?!
Zdielať na

Šokujúce priznanie Bagárovej! Koniec sna, prečo to vzdala?!

Zdroj: Instagram/MB

Keď vlani v novembri oznámila speváčka a influencerka Monika Bagárová (29), že chystá mega koncert k svojej tridsiatke v pražskej O2 aréne, mnohých svojím odvážnym plánom prekvapila. Aj keď má na svojom instagramovom profile takmer milión sledovateľov, ako speváčka zatiaľ zrejme nemá toľko fanúšikov, aby zaplnili tak veľké priestory. Zrejme to môže byť hlavný dôvod, keď teraz speváčka priznala, že svoj septembrový koncert zrušila.

​Pre spevákov z našich končín je veľkou métou vypredať pražskú O2 arénu. Na oslavu svojej tridsiatky sa o to chcela pokúsiť aj speváčka Monika Bagárová na podnet Leoša Mareša, ktorý predtým vyzval aj Daru Rolins na jej oslavu päťdesiatky a koncert dopadol až nad očakávanie dobre. K tridsiatke si tam vlani trúfla urobiť koncert Ewa Farna a tiež dosiahla mega úspech. V prípade Moniky Bagárovej je už ale jasné, že túto métu nateraz nepokorí, keď na Instagrame oznámila, že svoj vysnívaný koncert ruší. Mnohí tipujú, že k tomu bola donútená pre malý záujem o vstupenky.

Ako sama uviedla, rozhodnutie urobila z mnohých, pre ňu zásadných dôvodov. "Myslím, že bude stačiť, keď poviem, že i ja som človek, ktorý má city, je zraniteľný a v neposlednom rade chce byť sám sebou. Všetko, čo robím, robím s radosťou a snažím sa ju odovzdávať ďalej. Bohužiaľ, z môjho vysnívaného koncertu sa mi radosť začala vytrácať, až úplne zmizla. Robiť čokoľvek bez radosti mi nedáva zmysel a iste ani vám. Dúfam, že mi moje rozhodnutie odpustíte. Preto mi dovoľte sa ešte raz ospravedlniť, ale aj vám sľúbiť, že sa spoločne určite čo najskôr stretneme na akciách, ktoré budú nabité tou správnou pozitívnou atmosférou," vysvetľovala Monika.

Ani skvelé promo video ku koncertu zjavne nespravilo zázrak:

Ako tiež napísala, záujemcov o jej koncert v O2 aréne sa "našlo niekoľko tisíc" a za to im "z celého srdca" ďakuje. Vstupné bude všetkým vrátené. "Verím, že sa stretneme na ďalších akciách, ktoré pre vás nachystám," naznačila ďalšie plány v menších projektoch. Iste si nenechá ujsť príležitosť na svoj narodeninový koncert, hoci v komornejších priestoroch. Rozhodnutie zrušiť koncert ale vyvolalo aj špekulácie, či sa nedeje niečo vo vzťahu Moniky a Leoša Mareša, ktorý sa na ňom podieľal aj ako hlavný organizátor. "K tomuto kroku sme sa rozhodli s Monikou Bagárovou spoločne, dôvody sú popísané v jej vyjadrení," elegantne sa vyhol vlastnému zdôvodneniu tento úspešný moderátor, spevák a promotér. Niet pochýb, že oboch toto rozhodnutie mrzí, do istej miery možno hovoriť o zlyhaní alebo precenení, otázne je, z ktorej strany prichádzal tlak...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Najčítanejšie