Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
To je ale prekvapenie! Maroš Kramár sa stal ako 64-ročný opäť OTCOM!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! Maroš Kramár sa stal ako 64-ročný opäť OTCOM!

Archívna reportáž

Jeden z najúspešnejších hercov Slovenska, 64-ročný Maroš Kramár, nestráca ani v seniorskom veku nič zo svojho mladíckeho šarmu a energie. A zdá sa, že tieto prednosti investoval tým najlepším spôsobom - spolu s partnerkou sa stali rodičmi!

​Maroš Kramár má s exmanželkou Natašou Nikitinovou (55) tri deti Tamaru (24), Timura (23) a Marka (16). Prostredný syn sa stal len pred polrokom otcom dcérky Noelani a jeho slávny otec premiérovo starým otcom. No ako priniesol informáciu Nový Čas, vtedy už zrejme tušil, že čoskoro pribude do rodiny ďalšie bábo.

K trom Marošovým deťom pribudlo štvrté:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

Spolu s jeho dlhoročnou priateľkou Inou Oravcovou (38) sa stali 11. apríla rodičmi dievčatka s neobvyklým menom Rija, ako informovala Pluska. "V preklade to znamená nádej - tak to, čo sa teraz deje na Slovensku, tak aspoň ja mám nejakú nádej. Idem odtiaľto do práce - do divadla," zveril sa šťastný štvornásobný otecko. Tak, ako vytrvalo skrýva aj svoju priateľku, tak neprezradil nikde ani muk o jej tehotenstve. Dotiahli to až do zdarného konca a my gratulujeme!

Marošova exmanželka si ich prvým vnúčatkom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KRAMAR x NOELANI (@kramarxnoelani)

Najčítanejšie