Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Už ako 11-ročná získala Oscara, teraz má 41 a pre chorobu problém s rečou aj chôdzou!
Zdielať na

Už ako 11-ročná získala Oscara, teraz má 41 a pre chorobu problém s rečou aj chôdzou!

Zdroj: instagram/ap

Keď sa nedávno objavila herečka Anna Paquin (41) na červenom koberci v New Yorku na premiére nového filmu A Bit of Light, vyvolala obavy u jej fanúšikov. Podopierala sa totiž paličkou, a to človek u štyridsiatničky nečaká. Anna získala Oscara za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe vo filme Piano už ako jedenásťročná a dodnes je oceňovanou herečkou. O tom, že by mala mať zdravotné problémy, ktoré ovplyvnili jej pohyblivosť, však verejne doteraz neinformovala.

​Anna prišla na premiéru filmu A Bit of Light v réžii jej manžela Stephena Moyera. Paquin tam hrá alkoholičku Ellu, ktorá sa ako matka prestala starať o svoje dcéry. No zdá sa, že aj v skutočnosti má problémy, jej chôdza s paličkou v ruke a vyvolala u mnohých jej priaznivcov otázky. Ako neskôr priznala pre People, posledné dva roky má zdravotné problémy, ktoré ovplyvnili jej pohyblivosť a reč, no diagnózu však ďalej nešpecifikovala.

​Keď si Paquin prečítala odozvy fanúšikov, snažila sa rozptýliť ich obavy o jej stav. "Som mimoriadne dojatá ľuďmi, ktorí ukazujú, že im na mne záleží, že sa o mňa zaujímajú a sú tak láskaví," uviedla vo svojich stories na Instagrame. "V určitom okamihu pravdepodobne rozpracujem svoju vlastnú platformu vlastnými slovami," sľubovala a dodala, že je "naozaj vďačná za podporu." Zdroj z nakrúcania filmu sa mal vyjadriť, že to "nebolo to ľahké" a tieto jeho slová citoval aj magazín ET.

Pripomeňte si, ako Anna vyhrala Oscara:

Jej manžel Stephen Moyer, ktorý je režisérom filmu, hovorí: "Bola prvou osobou, na ktorú som okamžite myslel, pretože je len veľmi málo ľudí, ktorých som kedy mal na obežnej dráhe, o ktorých som vedel, že by sa dostali do králičej diery zložitosti, ktorou potrebovala Ella prejsť." Film má podľa jeho slov pripomenúť divákom, že môžu "prejsť cez ťažké časti života a znova existovať“ aj s ohľadom na "ťažké tri, štyri roky pre každého na planéte" a "dáva tú malú nádej, ktorú všetci niekedy potrebujeme na čokoľvek, čím si prechádzame." Manželmi sú od roku 2010 a spolu vychovávajú dvojčatá Poppy a Charlieho, ktoré majú jedenásť rokov. Všetci nepochybne dúfajú, že Anna sa dá rýchlo dokopy a nejde o žiadne vážne ochorenie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Hélène Paquin (@_annapaquin)

Najčítanejšie