Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Dara šokovala priznaním! Poslal ju na plastiku Nedveď?!
Zdielať na

Dara šokovala priznaním! Poslal ju na plastiku Nedveď?!

Archívna reportáž

Pre ženy v šoubiznise je ich vzhľad veľmi dôležitý. Tlak zo strany verejnosti je v tomto smere taký silný, že mu len máloktorá nepodľahne. Veľmi prísne na svoj zovňajšok už roky dbá aj speváčka Dara Rolins (51), ktorá má zdravú životosprávu, pravidelne cvičí a stará sa o svoju pleť. Čas ale neoklamala, niektoré kontúry ochabli, pribudli aj vrásky. Prednedávnom sa preto rozhodla pre radikálne riešenie na plastickej chirurgii.

​Po veľkých januárových koncertoch Dara avizovala, že sa na nejaký čas stiahne do súkromia, aby si dopriala odpočinok. V tom čase riešila aféru okolo zverejnenia videa pred jej plastickou operáciou tváre, na čo lekárovi nedala súhlas. Časť jej sledovateľov na sociálnej sieti začala špekulovať, že facelifting chcela zatajiť najmä pred jej slávnym partnerom Pavlom Nedvědom. Teraz sa rozhodla povedať pravdu, ako jej úpravu vnímal niekdajší hviezdny futbalista.

"Pavel je s tým najviac v pohode, on to so mnou prežíva a rieši od začiatku a ešte sme spolu žartovali, že ma musí hodiť do servisu, aby som mu dlho vydržala," povedala so smiechom speváčka pre TN.cz, čo mnohých prekvapilo a hneď sa začali šíriť klebety, že napokon bol iniciátorom možno práve Pavel. Dara ale tvrdí, že zákrok plánovala už dlhšie. "Päťdesiatka je moment, keď by to ženská asi mala riešiť. Myslím ženu v šoubiznise, pretože ženy v normálnom živote, ktoré nie sú tak vidieť, to začínajú riešiť povedzme až o päť - desať rokov, ale v mojom prípade ten čas nastal o niečo skôr," zdôvodňovala svoje rozhodnutie Rolins.

​Mnohých fanúšikov ale speváčka veľmi prekvapila novým výzorom po plastike a v komentároch sa ich nemálo, ba azda aj väčšina, vyjadrilo veľmi kriticky. Podaktorí ju vraj ani nespoznávajú. Na kritické reakcie ale Dara reagovala po svojom. "Mohlo by sa zdať, že zámerne provokujem, pretože moje aktuálne fotky niektoré z vás dokážu tak rozvášniť...a v komentároch sú zrazu tri tisícky odporúčaní a hodnotných názorov, ako vyzerať tak, aby bol so mnou každý jeden z vás konečne spokojný," ironizovala s tým, že ona má svoje vlastné predstavy a názory a skutočne žiadna "internetová teta" ju s jej "odbornými radami" nerozhádže.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie