Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Agáta priznala, KOĽKO dostáva výživné od Prachařa aj Soukupa! Tie sumy poriadne prekvapili!
Zdielať na

Agáta priznala, KOĽKO dostáva výživné od Prachařa aj Soukupa! Tie sumy poriadne prekvapili!

Archívna reportáž

Influencerka Agáta Hanychová (38) už roky dobre zarába na tom, že svoj súkromný život zdieľa na verejnosti cez sociálne siete. Okrem profilu na Instagrame sa pustila s bratom Vincentom Navrátilom (26) aj do glosovania spoločenského diania a celebrít v internetovej televízii a s kamarátkou Ornellou Koktovou spustili podcast, kde rozoberajú svoje súkromie. Predplatitelia sa najnovšie od Agáty dozvedeli, koľko dostáva výživné od oteckov je dcér.

​Na podcaste na HeroHero s názvom Agáta a Ornella sa obidve influencerky zverujú o ich intímnych záležitostiach zo súkromia. Veľkou témou pre Agátu je boj s otcami jej dcér Mii a Rozárky, Jakubom Prachařom a Jaromírom Soukupom. Nepáčilo sa im, že tváre dcér zverejňovala na sociálnych sieťach a rozhodli sa dokonca pre súdnu cestu. Agáte sa zas nepáči výška výživného, ktoré jej posielajú na dcéry. Na Veľkú noc im ale verejne odkázala, že chce pokoj pre všetkých a súhlasí so všetkým. "Plaťte výživné, aké si myslíte, že si vaše dcéry zaslúžia," navrhla zmier.

Ornelle sa v ich podcaste vyžalovala: "Čakala som nejaké pozitívne reakcie. Prachař sa mi doteraz neozval a Jaromír sa mi ozval s podmienkami, ktoré sú načisto šialené." Spolu s jeho advokátkou spísal Soukup dohodu, v ktorej upravili rozsah striedavej starostlivosti o Rózu tak, že okrem iného bude tráviť už aj tri noci v týždni aj u neho. Cez víkend to už prvýkrát aj uskutočnil, z čoho Agáta šťastná nebola aj preto, že sa vraj Soukup vôbec nezaujímal o návyky dcérky a ako sa o ňu postarať.

V podcaste sa zverila, aké malé výživné pritom od Soukupa na Rózu dostáva a spomenula aj výživné od Prachařa za Miu. "Soukup mi platí štyri tisíc, Jakub desať tisíc. Zarábajú dvakrát viac než ja, hoci priniesli daňové priznanie, kde nezarábajú skoro vôbec nič. Do toho má ale Jakub dom v Dubaji, Soukup má zas domy v Taliansku a Rakúsku a dve chalupy a dva domy v Španielsku," prezradila až šokujúco nízke sumy výživného v korunách, čo je v prepočte cca 150 eur od Soukupa a 400 eur od Prachařa. Podľa zdroja Aha! však posiela otec Róze aj 5 tisíc na špeciálny účet určený len pre ňu. Niet ale pochýb, že obaja oteckovia by vedeli siahnuť aj hlbšie do vrecka s ohľadom na Agátinu výzvu, aby platili toľko, "koľko si ich dcéry zaslúžia"...

Najčítanejšie