Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Po dlhej pauze sa Dara konečne ukázala! TOTO je jej nová tvár..?
Zdielať na

Po dlhej pauze sa Dara konečne ukázala! TOTO je jej nová tvár..?

Archívna reportáž

Po niekoľkotýždňovej pauze speváčky Dary Rolins (51) konečne dala o sebe vedieť. Krátko predtým, ako sa ukázala na Instagrame s novou vizážou, komentovala desivé záplavy po prietrži mračien v Dubaji. Tam zrejme trávila počas jej odmlky najviac času. Je známe, že patrí medzi celebrity, ktoré v Dubaji vlastnia nehnuteľnosť. Teraz je konečne doma a ide sa opäť naplno venovať tvorbe a "biznisu". A to doslova s novou tvárou.

​Na speváčku Daru Rolins ešte vo februári veľmi neblaho doľahlo zverejnenie jej fotiek tesne pred jej plastickou operáciou. Bez jej súhlasu si to dovolil plastický chirurg z Talianska a vyvolal tým rozruch aj medzi jej sledovateľmi. Na Valentína sa rozhodla k tomu vyjadriť. "Vedela som odjakživa, že neexistuje nič radikálnejšie a funkčnejšie ako facelift. Netúžila som si opakovane rozpichať, rozťahať, vyplniť zas a znovu tvár niečím takzvane na čas," priznala zákrok aj s dodatkom, že chcela, aby to zostalo len v jej súkromí.

Svoje rozhodnutie niečo so sebou spraviť zdôvodňovala "stále viac unaveným vzhľadom" z jej náročného spôsobu života s častými večernými vystúpeniami. "Schvaľujem každé riešenie pochybností či poklesu sebavedomia. Zaslúžime si to najlepšie, pretože my za to naozaj stojíme. A nie je to len fráza!" obhajovala sa. Po zákroku si Dara dopriala pokoj na rekonvalescenciu. "Proces uzdravovania je nesmierne zdĺhavý a otravný, pretože vyžaduje absenciu pohybu a akejkoľvek námahy, takže je človek uväznený niekoľko dlhých týždňov vo vlastnom, nepríliš ‚zdravom tele‘," vysvetlila nútený pokoj speváčku zvyknutá na aktivitu.

Dara síce tvrdí, že vek nerieši, no predsa len ho nenecháva úplne voľne plynúť, čo sa vzhľadu týka:

"Samozrejme, všetko chce čas a moment, keď sa VŠETKO správne ‚usadí‘ a stane úplne prirodzeným, nie je len o dobe zahojenia. Po každom zákroku začína až po samotnom zahojení ten návrat do reality a fungovania v nej. Už ani neviem, kedy naposledy som cvičila, skákala, spievala. Som z tých, pre ktoré musí byť akýkoľvek odpočinok hlavne aktívny, a preto sa nesmierne teším, že si KONEČNE odpočiniem!" oznámila Rolins návrat na verejnú scénu a pridala k tomu aj svoju čerstvú fotku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

No zrejme nečakala také rozpačité, až kritické ohlasy. "Škoda, že už Dara nevyzerá ako Dara," aj "Ja by som vás už nespoznala... či to urobila operácia viečok, alebo iná... Ale snáď ste spokojná" alebo "Vrásky sú preč, ale Dara tiež", ale aj "Zákrok sa evidentne nevydaril" a podobných vyjadrení bolo skutočne dosť. Dara sa rozhodla zareagovať. "Na to, ako sa cítim, na čom mi záleží a čo sa mi páči nemá ani dobrý ani zlý koment žiaden vplyv. To možno keď som mala 10 rôčkov a myslela som si, že ma musí mať každý rád, aby som bola šťastná. Šetrite si nervy, energiu a rady pre ľudí, ktorých minimálne osobne poznáte," odkázala hejterom múdro táto mega úspešná hviezda.

Najčítanejšie