Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Žúr, alkohol a hotovo! Agáta neplánovane otehotnela!
Zdielať na

Žúr, alkohol a hotovo! Agáta neplánovane otehotnela!

Archívna reportáž

Po rozchode so Soukupom sa Agátin život radikálne zmenil, vydala sa sa otca jej syna

Aj keď sú fanúšikovia Agáty Hanychovej (38) zvyknutí na jej otvorenosť a výstrelky, to, čo na seba prezradila nedávno, je už pre mnohých za čiarou. Akosi pozabudla, že sa to týka aj jej syna Kryšpína (12), čo nemusí prijať práve dobre. Potvrdila tým len mienku tých, ktorí si myslia, že keď jej ide o pozornosť a profit, nešetrí ani svoje deti. Oteckovia jej dcér jej zrejme aj preto zakázali ukazovať ich na sociálnych sieťach.

​Ak manželovi Agáty Hanychovej neprekáža, že o ňom nedávno prehlásila v jej podcaste s Ornellou Koktovou, že je "sukničkár" a mal "desaťtisíce dievčat", je to jeho vec. Jednak to môže byť do istej miery pravda, ale najmä je už dostatočne zrelý na to, aby bral veci s nadhľadom. Možno si ale Agáta celkom dobre neuvedomila, ako môže jej otvorenosť ublížiť ich dvanásťročnému synovi Kryšpínovi.

Pre server Antiyoutuber sa totiž nedávno vyjadrila k jej tehotenstvu s Dopitom, ktoré nebolo zjavne ani trochu plánované. "Šla som do Kozičky a vlastne som otehotnela, na prvýkrát," spomenula vraj najšialenejšiu vec, akú urobila, keď sa vybrala do obľúbeného podniku v centre Prahy, ktorý navštevujú aj mnohé celebrity. "Našťastie je Kryšpín zdravý," dodala pobavene. Na syna, ktorý je už v puberte, asi veľmi pritom nemyslela.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anti Youtuber (@antiyoutuber.cz)

Takáto, jemne povedané, nerozvážnosť, keď po nechránenom styku s mužom, ktorého dobre nepoznala, a navyše "pod vplyvom" otehotnela a rozhodla sa stať matkou, sa jej vypomstila. Dopita neukázal veľký charkater a ako chronický sukničkár ju vraj podvádzal. Zhruba po roku od narodenia ich syna utiekol kvôli dlhom na Bali a so synom sa stretol až po rokoch. Agáte vraj platil na syna len smiešne čiastky a navyše bol stíhaný za neplatenie výživného na staršieho syna s bývalou priateľkou Renatou. Na Bali sa oženil s hráčkou golfu Terezou a spolu prevádzkovali ich hotel. Vlani sa rozviedli a pokračovanie príbehu je už dobre známe...

Najčítanejšie