Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Osem mesiacov po pôrode nastala kríza vo vzťahu?! Dominika priznala aj dôvod!
Zdielať na

Osem mesiacov po pôrode nastala kríza vo vzťahu?! Dominika priznala aj dôvod!

Zdroj: Instagram/DM

Až keď sa úspešnej českej influencerke a speváčke Dominike Myslivcovej (29) narodil vlani v auguste syn Derian, konečne vraj pocítila, čo je to tá najväčšia životná láska. Dovtedy veľmi nechápala, o čom to ľudia hovoria, ako priznala. Zdá sa však, že sa u nej ale medzitým vytráca nadšenie zo vzťahu s otcom synčeka a jej partnerom Zdeňkom.

​Ani počas materských povinností Dominiky Myslivcovej o jej len osemmesačného synčeka Deriana nezanedbáva svojich sledovateľov na Instagrame. Neustále ich informuje aj o dianí v jej súkromí a posledné mesiace to bolo obzvlášť intentzívne. "Je to jednoducho niečo neopísateľné. Milujem každé ráno, keď otvorím oči a vidím, že sa na mňa usmieva," vyjadrila nadšenie, aké zažíva azda väčšina matiek.

Považuje to za asi to "najkrajšie, čo môže byť" a neprekáža jej, že kvôli Derianovi vstáva ráno často už o piatej. Zdá sa, že menej nadšená je ale z vývoja jej vzťahu s otcom dieťatka. Má na neho zjavne ťažké srdce. "Dozvedela som sa veľa vecí. Ako to povedať? Asi som si niektoré veci predstavovala inak. Zdeněk je taký párty človek, on si to užíva. On má v tých baroch už prechodné bydlisko a ďalej by som sa k tomu nevyjadrovala," naznačila pre web Prima celkom jasne problém s podnikateľom Zdeňkom.

Dominika to skúša aj ako speváčka:

Zjavne to nie je ideálne, keď dokonca priamo hovorí o kríze vo vzťahu. "Bez komentára. Možno to kríza je, o tom vám, povedzme, niekedy poviem," uzavrela nepríjemnú tému. V minulosti prezradila, že sa s podnikateľom Zdeňkom zoznámila v rámci ich spolupráce ešte počas covidu a stali sa priateľmi. Chodiť spolu začali neskôr, keď sa Zdeněk nevzdal a šiel si za svojím, ako tvrdí Dominika s tým, že "chlapi to so mnou majú hrozne ťažké". Zakrátko otehotnela a aj počas pôrodu jej bol Zdeněk oporou. O dva mesiace sa všetci traja objavili v kostýmoch na fotkách z Halloweenu ako šťastná rodinka Úžasných. Odvtedy sa ale zrejme u nich doma niečo zmenilo a dá sa len tipovať, či túto krízu ustoja.

Naposledy pridala fotku celej rodiny ešte koncom februára:

Instagram/DM

Najčítanejšie