Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Nedá si povedať! Vémola zaobstaral deťom ďalšie zviera, ľudia ho poriadne zhejtovali!
Zdielať na

Nedá si povedať! Vémola zaobstaral deťom ďalšie zviera, ľudia ho poriadne zhejtovali!

Archívna reportáž

Svojej vášne pre zvieratá sa zrejme Karlos Vémola (38) nechce vzdať ani po jeho afére s bielym tigrom, ktorého mu odobrali. Zistilo sa, že ho získal nelegálnym spôsobom a hrozí mu preto väzenie. Navyše mu mal odstrániť všetky pazúry, a rovnako aj jeho levici, čo sa môže posudzovať ako týranie. Teraz do jeho Vémolandu pribudlo ďalšie zviera, aby vraj urobil radosť deťom. Na rozdiel od neho a detí z toho vraj jeho manželka Lela (34) vôbec nie je nadšená.

​Niet pochýb, žezápasník MMA Karlos Vémola svoje deti miluje. Aj kvôli malej Lili a Rockymu sa napriek krízam podarilo udržať manželstvo s Lelou. Aby ich potešil, zadovážil im nedávno malého poníka a rozšíril tak "ZOO" na jeho pozemku nazývanom aj Vémoland. "Tak čo? Prejde nám to?" pýtal sa svojich sledovateľov na Instagrame Vémola. Zároveň pridal fotografie s komentárom: "Rád svojim deťom plním všetky ich sny. Škoda, že Lela Ceterová nemala takú radosť ako ony."

Lela si o tom zrejme myslí svoje a pozerá sa na to azda aj z praktického hľadiska. Nepochybne tiež vníma rozruch okolo Karlosovho zvláštneho chovateľstva, keď je aj pod drobnohľadom odborníkov i polície. Z Vémolovho nadšenia z poníka sa ho snažili rýchlo prebudiť jeho sledovatelia na sociálnych sieťach. "Poník je predsa stádové zviera. Ak nemá parťáka, tak bude trpieť," stálo v jednom komentári. "Je to pekné. Len si hovorím, či sú všetky tie zvieratá vo Vémolande šťastné," vyjadril sa niekto iný. "Ozaj super nápad na takto malý priestor. Navyše to zviera nemá byť samo," kriticky poznamenal ďalší. Ako sa napokon rozhodne sám Karlos, sa ešte uvidí, ale pri jeho tvrdohlavosti poník vo Vémolande zrejme zostane. Snáď nie ako potrava pre Vémolove šelmy.

Takto to vyzerá u Vémolovcov, pribudol už aj poník:

Pravdou ale je, že mu možno odoberú levice pre problém s pazúrmi, ktoré im mal odstrániť podobne ako bielemu tigrovi. "Pokiaľ veterina pojme podozrenie z týrania zvierat, prípad si prevezme polícia a veterinári už vystupujú len na expertnej rovine, ďalej to riadenie nevedú. Ak by nemali podozrenie na týranie zvierat, prebehlo by to po ich línii a o potrestaní by potom rozhodoval orgán s rozšírenou pôsobnosťou, teda obec. A to sa evidentne v tomto prípade nestalo, tu musia mať vážnejšie zistenie, keď to odovzdali policajtom," konštatoval nedávno nemenovaný expert na margo Karlosovej kauzy s bielym tigrom a ďalším vyšetrovaním. Zdá sa, že Karlos prosto nemyslí nikdy na dôsledky a správa sa tak trochu ako dieťa. Keď niečo chce, musí to mať stoj čo stoj...

Najčítanejšie