Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nízlová (27) ukázala čo nechcela, vďaka nohavičkám!
Zdielať na
Showbiznis

Nízlová (27) ukázala čo nechcela, vďaka nohavičkám!

Počas víkendu sa konala módna prehliadka, na ktorej sa zúčastnilo mnoho nádherných žien zo slovenského šoubiznisu. Nechýbali ani spevavé dvojičky Veronika a Daniela Nízlové, známe ako duo Twiins. Ukázali však viac, ako chceli!

Príjemnému večeru predchádzalo bláznivé popoludnie. Modelky a známe celebrity sa totiž v zákulisí pripravovali na módnu prehliadku.

Okrem toho, že boli dámy krásne upravené, nechýbal ani jednej úsmev na tvári. Bavili sa, akoby nemali žiadnu trému.

"Ja sa strašne bojím, že spadnem na javisku, keďže nosíme 15 centimetrové podpätky," neskrývala obavy Veronika Nízlová, ktorá sa v pozícii speváčky cíti o čosi istejšie.

Ak by sa jej ale stal trapas na pódiu, či už v úlohe modelky alebo speváčky, údajne by to nerozdýchala. "Asi by som sa úplne zosypala, alebo by som sa začala strašne rehotať," dodala s nadhľadom Veronika.

Pod drobnohľadom dokonalej optiky fotografov mohla skončiť aj Daniela, nebyť pozorného oka módnej návrhárky Janky Pištejovej.

"Mám čierne nohavičky a vraj by boli vidieť, tak si ich musím vyzliecť a vymeniť za béžové," priznala Daniela, ktorá sa mohla hneď druhý deň objaviť na titulkách novín!

"Ak sú na šatách štrasy, podľa mňa by mi gaťky neboli vidieť. Ale keď návrhárka povedala, že prezliecť, tak sa prezlečiem," dodala s úsmevom Daniela Nízlová, ktorá spolu so svojou sestrou Veronikou tvorí spevácke duo Twiins.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie