Skoro jasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Takmer mesiac bez mena?! Dcérka známeho speváka stále čaká na pomenovanie!
Zdielať na

Takmer mesiac bez mena?! Dcérka známeho speváka stále čaká na pomenovanie!

Archívna reportáž

Populárnemu britskému spevákovi Petrovi Andre (51) a jeho manželke Emily (34) sa 2. apríla narodila dcérka, ale doteraz sa nevedia rozhodnúť, aké dostane meno. Spevák požiadal o pomoc aj jeho fanúšikov. Situáciu komplikuje tiež to, že definitívne rozhodnutie nechal na manželku. Problém s výberom mien pritom mali aj s ich dvomi staršími deťmi.

​Na to, aby pomenovali svoju dcérku narodenú 2. apríla, nemajú jej rodičia Peter Andre a Emily MacDonagh už veľa času. Do hľadania mena preto zapojili aj verejnosť. Aj vďaka tipom, ktoré im posielajú ich fanúšikovia, už svoj výber zúžili. Ako sa vyjadril spevák, v hre je napríklad Athena, Olivia, Charlotte či Charlie. Vo svojom príspevku na Instagrame prezradil šťastný otecko pred pár dňami aspoň to, akú sladkú prezývku dali ich novonarodenej dcérke.

V klipe, kde Peter Andre kolíše svoje dievčatko, ju nazýva "Bubba". V komentári napísal: "Láska, ktorú cítim k nášmu bábätku, je jedna vec. Láska, ktorú cítim k Emily, je úplne iná." Svojej manželke veľmi pekne vyjadril obdiv. "Aká je neuveriteľná mama a aký skutočne krásny darček nám dala. Všetci Bubbu tak veľmi milujeme. Ale STÁLE nemá meno. Ako hovorím vždy na konci - toto…možno," rozplýval sa šťastím, ktoré do rodiny priniesol ich tretí potomok. Najstaršia je dcéra Amelia, ktorá sa narodila 7. januára 2014. Nasledoval syn Theo, narodený 22. novembra 2016.

Pripomeňte si Andrého najväčší hit z 90. rokov:

Keď sa tri týždne pred termínom narodila Amelia, meno jej vybrali až po mesiaci. "OK, KONEČNE máme meno pre naše krásne dievčatko. Ems, J, P a ja sme sa rozhodli pre Ameliu," napísal vtedy nadšený otecko na sociálnej sieti. Meno jej vybrali zo štyroch horúcich tipov, čo prezradil počas svojho vystúpenia. Okrem Amelie to boli Rose, Elizabeth a Alexandra. Pre syna vybrali meno Theo po dvoch týždňoch rozhodovania. Vyhralo nad Oscarom a Arthurom. S výberom mien detí sa neponáhľa najmä Emily, ktorá je lekárkou a má svoju reláciu aj britskej televízii a zjavne potrebuje na rozhodnutie veľa času. Veľa im už ale neostáva, do mesiaca po narodení už bábo musia pomenovať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Andre (@peterandre)

Pre ženu

Najčítanejšie