Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ustojí ich manželstvo hrozbu nevery?! Agáta priznala Dopitovu najväčšiu slabosť!
Zdielať na

Ustojí ich manželstvo hrozbu nevery?! Agáta priznala Dopitovu najväčšiu slabosť!

Archívna reportáž

Bol to poriadny šok, keď sa krátko po rozchode so Soukupom dala dokopy s Dopitom

Pre mnohých bolo veľkým prekvapením, že sa Agáta Hanychová (38) dala vlani po jedenástich rokoch opäť dokopy s otcom jej syna Kryšpína (12), Mirkom Dopitom (42). Doslova ale šokovala, keď sa za neho po pár mesiacoch aj vydala. Obaja vraj majú svojské povahy, je to u nich často ako na hojdačke, ale zrejme im to vyhovuje. Ako ale žiarlivá Agáta ustojí Mirkov sklon k záletom, je veľkou otázkou. 

​Pre Agátu Hanychovú je zrejme Mirek Dopita osudovým mužom. Spoznali sa ešte na základnej škole, skejtoval a bol vraj idolom mnohých dievčat. Keď neskôr došlo k ich zblíženiu, Agáta hneď otehotnela. Len ona zrejme vie, prečo vtedy neprijala jeho žiadosť o ruku, čo priznal až teraz po ich svadbe Dopita. "Oni robia všetko spontánne, aj Kryšpín sa narodil spontánne, tam je všetko hrozne rýchle. Je to komický pár, oni sa ale dopĺňajú, pohádajú sa, potom sa zas udobria, je to bláznivá rodina," prezradila o Agáte jej kamarátka pre Extra.cz.

Dopita prirástol k srdcu aj Agátinej rodine, veľmi pozitívne sa o ňom vyjadrila jej mama Veronika Žilková. "Som rada, že sa Agátka vydala za Mirka, aj keď to nikto takto neplánoval. Poznám Mirka ešte ako spolužiaka Agáty zo základnej školy. Takže ma veľmi teší, že Kryšpín bude mať oboch rodičov spolu –⁠ budú takto kompletná rodina. Je to fajn človek, má zmysel pre humor a celá naša rodina ho vždy mala rada," uviedla pre ŽivotvČesku.cz. Oceňuje aj jeho dobrý vzťah k deťom.

Agáta a Mirek sa vzali na sklonku roku:


Možno aby nevznikali mylné závery, že je Dopita ideálny muž, prezradila Hanychová aj jeho slabú stránku v podcaste Agáta a Ornella. Keď jej jedna zo sledovateliek položila otázku, či sa zmenil a uvedomil si svoje prehrešky z minulosti, odpovedala otázkou: "Myslíš toho môjho sukničkára? Ja si myslím, že predo mnou a pred Kryšpínom mal desať tisíc dievčat a medzi jeho ženou a mnou mal ďalších dvadsať tisíc dievčat." Pochválila ho pritom, že už pred rokmi "bol dobrý" ako milenec, takže v tomto smere panuje naďalej evidentne spokojnosť. Len aby si svoje schopnosti ponechal len pre Agátu, keďže tá sa netají tým, že je mimoriadne žiarlivá.

Pre ženu

Najčítanejšie