Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pri tragickej nehode na motorke zomrel len 27-ročný herec
Zdielať na

Pri tragickej nehode na motorke zomrel len 27-ročný herec

Zdroj: pexels.com

Mal život pred sebou, skvelo rozbehnutú kariéru, no stačila malá chyba a všetko je preč... Vo veku 27 rokov zomrel pri nehode na motorke herec Chance Perdomo, známy najmä zo seriálov Mrazivé dobrodružstvá Sabriny a Gen V.

​Tragédiu potvrdila jeho rodina v sobotňajšom vyhlásení, ako zverejnil portál HollywoodReporter: "Jeho vášeň pre umenie a neukojiteľnú chuť do života pociťovali všetci, ktorí ho poznali." Chance hral Andreho Andersona v úspešnom seriáli Gen V Po správe o jeho úmrtí vydal vyhlásenie aj producent seriálu.  "Nedokážeme to celkom pochopiť. Pre tých z nás, ktorí sme ho poznali a pracovali s ním, bol Chance vždy očarujúci a usmievavý, nadšená sila prírody, neuveriteľne talentovaný umelec a predovšetkým veľmi milý a príjemný človek. Dokonca ani písať o ňom v minulom čase nedáva zmysel," uviedol.

Pridal aj silné slová pre všetkých fanúšikov herca, aby si uvedomili krehkosť života, ktorý sa môže razom skončiť: "Je nám veľmi ľúto Chanceovej rodiny a smútime nad stratou nášho priateľa a kolegu. Objímte dnes večer svojich blízkych." Hovorca štúdií Amazon MGM a Sony Pictures Television dodal: "Celá rodina Gen V je zdrvená náhlym odchodom Chancea Perdoma. Amazon MGM Studios a Sony Pictures Television vyjadrujú úprimné myšlienky a podporu Chanceovej rodine v tomto ťažkom období a všetkým, ktorí ho milovali."

Pripomeňte si herca v seriáli GEN V:

Herec, ktorý sa narodil 19. októbra 1996 v Los Angeles, ale vyrastal v anglickom Southamptone, si zahral aj Ambrose Spellmana v seriáli Mrazivé dobrodružstvá Sabriny. Ešte predtým Chance stvárnil hlavnú postavu Jeroma Rogersa v dráme BBC Three Killed By My Debt. Seriál sa zameriaval na to, ako sa špirálovité finančné problémy stali osudnými pre mladého Rogersa. Perdomo hosťoval aj v seriáloch Vraždy v Midsomeri, Shakespeare a Hathaway: a Hetty Feather.

V jednom z posledných príspevkov sa Chance pochválil motorkou, teraz tam pribúdajú smutné komentáre fanúšikov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chance Perdomo (@chance_perdomo)

Najčítanejšie