Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rýchly koniec? Rozvod je nevyhnutný, povedala Dopitovi Agáta a rozplakali sa!
Zdielať na

Rýchly koniec? Rozvod je nevyhnutný, povedala Dopitovi Agáta a rozplakali sa!

Archívna reportáž

Hanychová sa stihla za pár mesiacov rozísť, aj vydať

Na manželstvo Agáty Hanychovej (38) a Miroslava Dopitu (42) sú rôzne názory. Ani ich najbližšia rodina ešte krátko pred sobášom netušila o ich vážnom životnom rozhodnutí po sotva štyroch mesiacoch odkedy sa dali opäť dokopy, hoci sa poznajú už od základnej školy. Medzitým sa im narodil syn Kryšpín (12) a potom spolu krátko aj spoločne bývali. Problém s Mirkom mala mať Agáta hlavne kvôli jeho neverám, čo viedlo k ich rozchodu a hovorí o tom aj teraz.

​U Agáty Hanychovej nie je nič isté, a tak vznikajú pochybnosti aj o jej náhlom manželstve s Miroslavom Dopitom. Na sociálnych sieťach sa objavujú správy o ich rozchode, čo dvojica nenechala bez odozvy. V živom vstupe na Instagrame zahrala Agáta s Mirkom dojímavú scénku. "Tak som sa dopočula, že sa rozvádzame. Si z toho smutný? Tak keď sa rozvádzame, tak ty choď na golf a ja idem na masáž," zavelila manželovi sediac mu na kolenách.

Tým ale toto "predstavenie" neskončilo a nasledovalo dojemné vyvrcholenie, keď sa pustili do predstieraného plaču. Agáta sa vzlykajúc spýtala manžela: "A musíme sa rozvádzať, keď to napísali?" Ten na ňu pozrel a len utrápene poznamenal: "Ja neviem, asi áno." Spoločne sa potom nad ich nárekom zabávali. V skutočnosti ale pochybnostiam o ich vzťahu Agáta nahrala aj sama, keď sa o Mirkovi vyjadrila nedávno v jej podcaste s Ornellou ako o "sukničkárovi", ktorý mal desiatky tisíc dievčat, ako zveličovala. Ale ani ona rozhodne nie je žiadne neviniatko vzhľadom na jej minulosť, keď striedala vzťahy po zhruba troch mesiacoch.

Agáta s Mirkom "plačú" nad ich "rozvodom":

Instagram/AH

​V stávkových kanceláriách sa dá na ich rozvod staviť už od začiatku roku. "Bookmakeri pripravili pokračovanie príbehu. Novo sa dá staviť na to, či sa Hanychová s Dopitom rozvedú (6:1), či sa Agáta vydá za Jakuba Prachařa (99:1), či sa jej narodí dieťa, ktoré pomenuje Jaromír (33:1), prípadne či bude súťažiť v Love Islande (50:1)," uviedol zopár príkladov manažér stávkovej kancelárie Petr Šrain. Ako aj z toho zrejmé, Agáta Hanychová a jej súkromný život je skvelým objektom biznisu aj pre druhých. Na druhej strane, kurz 6:1, že sa rozvedie, nie je práve lichotivý. Zatiaľ o tom s Dopitom len žartujú, budúcnosť ale ostáva otvorená...

Agáta pridáva s Mirkom len minimum príspevkov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Pre ženu

Najčítanejšie