Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Anička Slováčková priznala, ako reaguje jej rakovina na liečbu! A spravila veľké rozhodnutie!
Zdielať na

Anička Slováčková priznala, ako reaguje jej rakovina na liečbu! A spravila veľké rozhodnutie!

Zdroj: youtube/screenshot

Začiatkom roka sa zverila Anička Slováčková (28) so svojimi predsavzatiami a plánmi na tento rok na svojom instagramovom profile a zdá sa, že sa ich stále drží. Dá sa tak usudzovať z toho, že azda jeden z najväčších na tento rok, návštevu vianočného New Yorku, avizuje už teraz. K odvážnym plánom nepochybne prispela aj správa o jej výsledkoch po liečbe chemoterapiou.

​Pre Aničku Slováčkovú je boj s rakovinou veľkou výzvou, aby ukázala silu vôle a odhodlanosť nad chorobou vyhrať. Podarilo sa jej to pred pár rokmi, keď jej diagnostikovali rakovinu prsníka a verí, že sa jej to podarí aj teraz, keď podstupuje liečbu chemoterapiou, aby porazila aj rakovinu pľúc. Na Instagrame zdieľa s jej sledovateľmi svoje trápenia aj radosti, ale zároveň ukazuje, že na život nerezignovala.

Optimizmom ju nabil najmä jej vianočný koncert s bratom Felixom. "Kiež by celý rok 2024 bol rovnako podarený ako ten koncert. Čo vy a predsavzatia? Dávate si? Ja tento rok idem bomby. Som zvedavá, dokedy mi to nadšenie vydrží. Som taká zvedavá, ako to všetko dopadne," napísala k fotke z koncertu a pridala aj jej desať predsavzatí. Nič nesplniteľné, od čítania kníh, cvičenia na posilnenie tela, cez zvýšenie počtu aktivít v prírode aj kontaktov s kamarátmi aj neznámymi ľuďmi, až po našetrenie si na vysnívanú návštevu predvianočného New Yorku.

Že to myslí vážne, potvrdzuje už teraz otázkou na jej sledovateľov. "Nemám tu niekoho, kto žije v NY, alebo tam má nejakých priateľov? V decembri tam ideme s priateľmi a hľadám rady ohľadom vstupeniek, cestovných lístkov a pod., nech nemíňame zbytočne za hlúpe turistické chyby. Prípadne ubytovanie… sme slušní a nenároční… keď nebude nikde alkohol zadarmo, vyhneme sa taxíkom a batohom," priblížila jej požiadavky a hneď jej prišlo niekoľko tipov. Aničku do ďalších plánov a aktivít iste povzbudili aj dobré výsledky z liečby chemoterapiou. Ako sa zverila v televízii, nálezy sa jej zmenšili ako v pľúcach, tak v uzlinách, "takže je to určite na dobrej ceste". Prajú jej to nepochybne všetci.

Pre ženu

Najčítanejšie