Polojasno
20°
Bratislava
Plačková to priznala bez trpkosti: Rozchod pre Reného neveru!
Zdielať na

Plačková to priznala bez trpkosti: Rozchod pre Reného neveru!

Archívna reportáž

René sa dal so Zuzanou dokopy, keď ešte vyzerala úplne inak

Na prvý pohľad sú René a Zuzana Strauszovci skutočne dokonalý pár. Ťahajú už pätnásty rok bok po boku, majú vytúženého synčeka, peňazí na rozhadzovanie a darí sa im po každej stránke. No predsa len, aj tento vzťah má kostlivca v skrini.

​Azda po vzore influenceriek Agáty Hanychovej a Ornelly Koktovej, ktorým vraj vynáša ich podcast pomaly tridsať tisíc mesačne, sa rozhodla ísť do rovnakého projektu aj Zuzana Plačková. Má nos na biznis a nenechá si ujsť ani euro. Za prístup k podcastu na hero-hero si treba mesačne zaplatiť 9 eur, čo nie je extra vysoká suma, no matematika nepustí - ak by si ho zaplatilo len jedno percento z Plačkovej takmer deväťsto tisíc sledovateľov, pristálo by jej na účte mesačne zhruba 80 tisíc eur. 

Zatiaľ je ich len niečo vyše šesťsto, čo znamená zhruba 5500 eur, no aj to je sympatická suma, keď už stojí za to, aby na seba človek prezradil všeličo. Zuzana to odpálila hneď v prvej epizóde s jej manželom po boku, keď rozjímala najprv o pevnosti ich zväzku a rokoch, čo spolu strávili, keď zrazu René spomenul niečo, čo azda malo ostať radšej zabudnuté. "Tam bola taká prestávočka. Ročná," pripomenul Zuzane poriadne trpkú spomienku.

Zuzana menila tvár ako chameleón, René stál stále po jej boku:

No nesnažila sa to ututlať, práve naopak, vyzvala Reného, aby sa priznal. "Áno, môžeš povedať, že si ma podvádzal. Že sme sa rozišli," obrátila sa s výčitkou na manžela. Ako je ale zjavné, dokázali túto krízu prekonať a dali sa opäť dokopy. Odvtedy sú ako dve hrdličky a najmä René je nepochybne rád, že ho Zuzana prijala. Bez nej by si zrejme nežil na tak vysokej nohe. V podobnom intímnom duchu budú zrejme podcasty aj opkračovať, napokon, ako píše Zuzana v úvode: "Kľudne sa posaďte a sledujte náš rodinný život tak, ako ste ho ešte nevideli".

Instagram/QP

Najčítanejšie