Skoro jasno
16°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ayisi a Landl sa stali rodičmi! Bábätko dostalo krásne a neobvyklé meno!
Zdielať na

Ayisi a Landl sa stali rodičmi! Bábätko dostalo krásne a neobvyklé meno!

Archívna reportáž

Pred dvomi rokmi vznikol v slovenskom šoubiznise nový pár. Atraktívna dvojica, tréner Jany Landl (37) a tanečnica Vierka Ayisi (35), sa však minulý rok v marci rozišla a zdalo sa, že to je definitívne. No neprešlo veľa času a dali láske druhú šancu. A ako je jasné, udobrovanie bolo intenzívne a prinieslo ten najkrajší výsledok.

​Vierka a Jany sa pochválili krásnou správou na sociálnej sieti v piatok večer. "Ahojte, volám sa Nalia Landl a prišla som na tento svet 23.4.2024 v deň 35. narodenín mojej maminky," pozdravilo dievčatko svet prostredníctvom svojich rodičov. Krajší darček si už Vierka ani nemohla priať.

Celkom vtipne vyznieva ďalšia informácia o zdravotnom stave zahŕňajúcom otecka, ktorý teda evidentne prežil prítomnosť pri pôrode bez väčších komplikácií. Podstatnejšie je ale to, že to skvelo zvládli mamička a bábo. "Maminka aj ocinko sú zdraví a šťastní rodičia a odteraz sme krásna rodinka. Ďakujem vám, že ste na nás mysleli a držali palce," odkázali nadšene svetu.

Niet pochýb, že aj novopečený dedko Fredy zažíva krásne chvíle:

Malá princeznička prišla na svet s dokonalými mierami 3240 gramov a 49 centimetrov a rodičia jej vybrali skutočne originálne meno. Treba uznať, že hoci je neobvyklé, s priezviskom perfektne ladí. Rodinke pribudlo zakrátko nespečetne veľa gratulácií aj od známych mien zo šoubiznisu a my sa pripájame. Gratulujeme a veľa zdravia a šťastia želáme celej rodinke!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jany Landl (@janylandl)

Pre ženu

Najčítanejšie