Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Veronika Žilková prekvapila! Zmenila si meno, od radosti o tom veršuje!
Zdielať na

Veronika Žilková prekvapila! Zmenila si meno, od radosti o tom veršuje!

Zdroj: instagram/VŽ

Nielen Agáta Hanychová (38) neustále informuje o súkromnom živote svojich sledovateľov na Instagrame. V jej stopách ide už nejakú dobu aj jej mama Veronika Žilková (62). Na Instagrame sa zverila pred dvomi rokmi aj s jej trápením z nečakaného rozchodu s Martinom Stropnickým (67), neskôr ich súdnym sporom o výživné na ich dcéru Kordulu Stropnickú (18), a tiež s rozvodovým konaním, ktoré vlani ukončil súd. Bodka za ním ale prišla až teraz.

​Iba deň po tom, čo si Veronika Žilková prebrala doklady o zmene jej priezviska po rozvode s Martinom Stropnickým, prezradila túto novinku svojim sledovateľom na Instagrame. Ako uviedla už skôr, aj keď si po sobáši s ním zmenila priezvisko na Stropnická, používala verejne naďalej svoje dievčenské priezvisko Žilková. Po rozvode to chcela mať aj na papieri a tak požiadala o jeho navrátenie. To sa aj stalo, čo potvrdzujú aj doklady ako nový občiansky preukaz a pas. "Chvíľku to trvalo, ale od dnešného dňa som 100% Veronika Žilková. Na svätého Vojtěcha, dievčenské meno? Potecha!" jasala herečka vo veršíku v príspevku na sociálnej sieti.

K rozvodu osemnásťročného manželstva Veroniky Žilkovej a Martina Stropnického došlo pred piatimi mesiacmi. Tým sa aj úradne skončil pre Veroniku veľmi bolestná etapa procesu rozchodu s exmanželom. Ten ju zradil, keď si našiel milenku na ambasáde v Tel Avive, kde pôsobil ako veľvyslanec. Jej život s ním ale nebol ľahký od začiatku ich manželstva pre jeho ambicióznu povahu a sústredenie sa na kariéru. Bol dvojnásobným ministrom, aj veľvyslancom a na rodinu veľa času nemal. 

Veronika pre exmanžela nemá pekného slova:

AKo to už býva pri mužoch vo vysokých pozíciách, aj Stropnického obletovali ženy a jedna aj uspela. "Čo svet svetom stojí, mocní muži majú pre istý typ zlatokopiek príťažlivosť. Je to akési afrodiziakum," vyjadrila sa Žilková nedávno síce naoko k novému seriálu, no je jasné, že odkazuje aj na svoj príbeh. "Tá moc je niečo omamné... Nie je žiadne tajomstvo, že som bola mnoho rokov manželkou člena vlády. To prostredie priťahuje ľudí, ktorí pre to musia mať predpoklady, tvrdosť a neempatiu. Politika vyžaduje tvrdé lakte... Je to prostredie, ktoré som veľmi rada opustila, a viem, že už sa do neho nikdy nevrátim," konštatovala vlastnou skúsenosťou tvrdo poučená herečka. Na druhej strane, predsa len jej trvalá spomienka ostane - jej dcéra Kordula Stropnická, ktorá si meno iste nezmení.

Pre ženu

Najčítanejšie