Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Otec roka? Krajčov 15-ročný syn dostane dar, aký mu budú všetci kamaráti závidieť!
Zdielať na

Otec roka? Krajčov 15-ročný syn dostane dar, aký mu budú všetci kamaráti závidieť!

Archívna reportáž

Tento rok ohlásil Richard Krajčo (46) koniec jeho desaťročnej éry intenzívneho koncertovania so skupinou Kryštof. Skupina sa stiahne z pódií a presunie sa do štúdií, kde sa budú jej členovia venovať tvorbe nových piesní, aby mohli vydať ďalší album. Richard bude mať viac času aj na rodinu, jeho syn oslávil práve pätnáste narodeniny a sľúbil mu ako dar jedinečný zážitok, na ktorý si bude musieť aj on vymedziť kopu času. Iste to však urobí veľmi rád.

​Nielen hudba a herectvo napĺňa život speváka a frontmana skupiny Kryštof, Richarda Krajča. Miluje aj futbal a nie je v tom sám, v jeho stopách ide aj ich syn Richard, ktorého má z druhého manželstva s Martinou Poulíčkovou. Ten práve dovŕšil pätnásť rokov a dostal od otca dar, nad ktorým iste zajasal. "Mali sme rodinnú oslavu a ešte ho čaká kamarátska oslava, ktorú bude tráviť v Edene. Vymohol si, že pozval svoju partiu kamarátov, a idú spolu na futbal. Oni to budú sláviť na štadióne," prezradil Krajčo pre Super.cz.

Oslávenec dostal od otca dar, ktorý sa však začne plniť až o pár mesiacov, vzhľadom na jeho záväzky usporiadať v lete s jeho skupinou Kryštof preslávené zážitkové kempy pre ich fanúšikov. "My sme si sľúbili, keďže sme obaja futbaloví fanatici, hoci naše srdcia patria iným klubom, ja som baníkovec a on je slávista, tak sme si sľúbili, že na jeseň a na jar budúceho roku precestujeme Európu a navštívime minimálne desať futbalových štadiónov. Jeho to fascinuje, táto kultúra. Vybodkoval si na mape štadióny a kluby, kam by chcel zavítať," prezradil frontman skupiny Kryštof.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov kapely Kryštof:

Zatiaľ si ale nestanovili pevnú trasu, budú sa musieť prispôsobiť aj okolnostiam. Niečo je však predsa len isté, už aj vzhľadom na slávu futbalových klubov a štadiónov, ktoré nemôžu vynechať. "Určite pôjdeme do Anglicka na Swansea, na Manchester United a potom má syn aj nejaké ďalšie špendlíky po Európe. Je to darček k jeho pätnástinám, že absolvujeme túto futbalovú tour," vysvetľoval zjavne pyšný otec Richard Krajčo. Ich vzťah sa tým určite ešte viac upevní a kto komu fandí, nebude hrať žiadnu rolu.

Pre ženu

Najčítanejšie