Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Soukup prišiel pre dcérku s teplomerom, Agáte neverí! Tej prišla na pomoc jej mama!
Zdielať na

Soukup prišiel pre dcérku s teplomerom, Agáte neverí! Tej prišla na pomoc jej mama!

Archívna reportáž

Zdá sa, že šanca na zmierenie medzi hnevom opantanými bývalými partnermi a rodičmi ročnej dcérky Rozárky, Agátou Hanychovou (38) a Jaromírom Soukupom (55). je zatiaľ v nedohľadne. Pritom tomu dala Agáta šancu počas Veľkej noci, keď zverejnila jej prosbu o ukončenie ich boja. S podmienkami otcov jej dcér pre pokoj všetkých súhlasila, čoho sa Soukup hneď chytil a spísal dohodu o starostlivosti o ich dcérku, ktorú podpísala, ale na základe aktuálnych udalostí už aj zrušila.

​Agátu aktuálne veľmi nahnevalo, že Soukup nesúhlasil s jej narodeninovou rodinnou dovolenkou v Albánsku spolu s ich dcérou, čo zdôvodňoval zlým počasím a nevhodným hotelom. Obul sa do toho tak ostro, že jej zrejme zariadil zákaz vstupu do krajiny na albánskej ambasáde. Ale napokon jej zámer, ako uviedla aj na Instagrame, aj tak prekazilo to, že Róza ochorela a sužujú ju pritom horúčky. A tak sa rozhorel ďalší spor - Agáta sa totiž rozhodla, že z tohto dôvodu ju otcovi v dohodnutom termíne nedá.

Nahnevaný otec zrejme neveril rečiam o chorobe jeho dcérky, lebo sa prišiel o dcérinom stave presvedčiť aj s teplomerom. Sprevádzala ho aj jeho advokátka. Nevedno, či mal v pláne si dcéru aj vziať, ale napokon odišiel sám, Agáta mu dcéru nedala, ako aj vopred avizovala: "Ja mu ju nedám. Róza má teplotu a zajtra sme objednané k lekárke. Je chorá. On mi napísal do mailu, že každý štvrtok nakrúca s Miroslavom Kalouskom v štúdiu, a ja nechcem, aby moja chorá dcéra bola niekde na Barrandove v kancelárii. Napísala som to na OSPOD a aj jemu. Nebudem mu otvárať." Zrejme pre obavy, že Soukup príde po Rózu aj s políciou, prišla dcére na pomoc aj Veronika Žilková.

​Tá túto nepríjemnú udalosť komentovala na Instagrame. "Viete, ako dnes navštívil otec Soukup moju vnučku a svoju chorú dcéru? Nepriniesol jej sladkosť ani hračku, ale prišiel s teplomerom. Aby overil, či má dieťa ozaj teplotu a virózu (po liekoch a nočných zábaloch, samozrejme, nič nenameral). Škoda, že si neurobil odber sopľa z nosu. Bude si myslieť, že matka sople dcére nalepila, zanádchované oči namaľovala. Agáta, prečo si neuchovala pre otecka Rozárkine zvratky z noci? Čo myslíte, babičky a mamičky? Má sa v zime rozliečené dieťa napchať do auta a previezť s oteckom do TV, alebo patrí do postele, kam ho poslala detská lekárka?" objasnila svoj pohľad na vec zjavne nahnevaná babička malej Rozárky, no príspevok neskôr zmazala. Niet pochýb, že Soukup sa tak ľahko nevzdá a táto situácia bude ešte eskalovať. Ale komu tým prospeje jasné nie je.

Pre ženu

Najčítanejšie