Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Herečka šokuje! Člen kráľovskej rodiny ju pozval na zvrhlé drogové orgie!
Zdielať na

Herečka šokuje! Člen kráľovskej rodiny ju pozval na zvrhlé drogové orgie!

Archívna reportáž

Rebel sa prednedávnom stala mamou, bábo si nechala vynosiť náhradnou matkou

Vo svojich memoároch Rebel Rising, ktoré nedávno vydala austrálska herečka Rebel Wilson (44), uvádza aj pekných pár šokujúcich spomienok. Po tom, čo obvinila z nechutných praktík Sachu Barona Cohena a jeho dlhoročné manželstvo s Islou Fischer sa vzápätí skončilo, pribudla ďalšia pikantná historka, tentokrát z okruhu britskej kráľovskej rodiny. Podrobne opisuje, ako ju v roku 2014 pozval nemenovaný člen kráľovskej rodiny, zaradený do následníckej línie, na veľmi pikantnú párty s drogami.

​Ako sa očakáva od memoárov slávnych osôb, ani hollywoodska herečka Rebel Willson nesklamala a nevynechala šokujúce údaje z jej života. Najviac azda prekvapila, keď priznala stratu panenstva až v jej 35 rokoch. Boli však momenty, keď sa to mohlo stať aj skôr. Jednej nástrahe bola vystavená, keď dostala pozvánku od nemenovaného člena britskej kráľovskej rodiny. Niečo ale predsa len prezradila. Malo k tomu dôjsť v roku 2014 na ranči neďaleko Los Angeles a dotyčný mal byť v poradí následníctva na "15. alebo 20. mieste". Dá sa predpokladať, že bol zhruba v jej veku.

Túto príležitosť si nenechala ujsť. Témou párty bol stredovek, takže prišla oblečená v "dievčenskom kostýme s kužeľovým klobúkom". Rebel píše, že tam bola pozvaná prostredníctvom kamaráta po tom, čo mu člen kráľovskej rodiny povedal, že chce, aby sa párty zúčastnilo "čo najviac dievčat". V obrovskej rezidencii to vraj bola riadna jazda a každý mal pridelenú izbu na prespanie. "Tá párty bola šialená. Muži súťažili na koňoch na poli, dievčatá šantili oblečené ako morské panny v bazéne...," opisovala atmosféru, ktorú podčiarkol aj obrovský ohňostroj. Ani sa nenazdala a boli dve hodiny v noci.

Rebel a Sasha vo filme, kde jej mal robiť nevhodné návrhy:

Začalo sa pomaly pritvrdzovať. "Von vyšiel chlapík s veľkým podnosom, na ktorom je niečo, čo vyzerá ako tona cukroviniek," pokračovala s tým, že ju potešilo ako si pochutí. "Ouu, to je cukrík?" spýtala sa chlapíka s podnosom. "Nie, toto je molly," usmernil ju. Obrátila sa zmätená na kamaráta - scenáristu vedľa nej. "Och, to je na orgie... už sa to začína... orgie tu normálne začínajú o tomto čase," upozornil ju. Začalo jej svitať, prečo bolo žiadúce pozvať viac žien. "Takže ma delia dve minúty od orgií... od môjho prvého sexuálneho zážitku!" preblesklo jej vtedy v hlave. "Netreba dodávať, že som vzala svoj kostým a utekala som odtiaľ tak rýchlo, ako sa len dalo," zavŕšila Rebel svoju pikantnú príhodu. Škoda len, že neprezradila, kto je ten fajnšmeker, významný člen britskerj kráľovskej rodiny, ktorý ju pozval...

Pre ženu

Najčítanejšie