Polojasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Na Oscaroch zažiarila róbou zdobenou 6000 perlami, následne jej ju ukradli!
Zdielať na

Na Oscaroch zažiarila róbou zdobenou 6000 perlami, následne jej ju ukradli!

Zdroj: Isifa

Herečka Lupita Nyong'o bola v nedeľu na udeľovaní Oscarov neprehliadnuteľná v prekrásnej róbe Calvin Klein zdobenej perlami. O pár dní ju o šialene drahý módny kúsok olúpili!

Videli ju zlodeji v televízii a dostali chuť originálne šaty speňažiť? Držiteľka Oscara z minulého roka Lupita Nyong'o zažiarila na tohtoročnom udeľovaní prestížnych filmových cien v bielej róbe, ktorú zdobilo 6000 perál.

Lesklé biele šaty dokonale kontrastovali s čokoládovou pokožkou kenskej herečky a na červenom koberci patrila Lupita Nyong'o bezpochyby k najlepšie oblečeným dámam.

Zlodejom sa však viac ako dizajn šiat zrejme pozdávala cena za každú pravú perlu, ktorá bola na róbe pracne prišitá. V krádeži im nezabránil ani fakt, že Lupita bola ubytovaná v luxusnom hoteli. Šaty jej odcudzili priamo z jej apartmánu.

Isifa

Herečka po nepríjemnom zistení, že jej oscarová róba je preč, ihneď zalarmovala políciu. Šaty v hodnote 150-tisíc dolárov zmizli z hotela The London West Hollywood v Kalifornii v utorok

Z krádeže existuje kamerový záznam, ktorý vyšetrovatelia momentálne analyzujú. Veríme, že nádherné šaty z kolekcie Calvin Klein sa vrátia ich majiteľke. Zničiť takéto umelecké dielo by bol zločin voči móde!

Lupita Nyong'o

Isifa

Pre ženu

Najčítanejšie