Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Lela o vzťahu s Karlosom: Najjednoduchšie je odísť a na všetko sa vykašľať!
Zdielať na

Lela o vzťahu s Karlosom: Najjednoduchšie je odísť a na všetko sa vykašľať!

Archívna reportáž

Po viacerých vlnách krízy vo vzťahu influencerky Lely Vémoly (34) a zápasníka MMA Karlosa Vémolu (38) sa zdá, že prišlo k upokojeniu a stabilizácii tohto manželstva. Veľkú zásluhu na tom má iste Lela, ktorá sa od Karlosa neodvrátila v jeho zlých chvíľach a ustála aj jeho nevery. Blíži sa však Karlosov koniec profesionálnej zápasníckej kariéry v MMA, čo bude klásť ako na neho, tak aj Lelu ešte veľké skúšky.

​Lela po hektickom období v roku 2022 už nejakú dobu pôsobí s manželom spokojne, čo sa potvrdilo a v jej odpovediach. "Vzťahom som prešla od A do Z a myslím, že som to ustála. Teraz máme s mužom pekný vzťah, máme krásne deti, krásnu rodinu. Je to o tom, to ustáť, zvládnuť, na vzťahu pracovať a ísť ďalej," zhrnula pre Super.cz svoj boj za vzťah, kde si aj sama musela upratať priority. "Karlos je otec mojich detí, tak to malo v mojom živote byť. Pre mňa je rodina na prvom mieste a stojí mi za to o ňu bojovať. Najjednoduchšie je odísť a na všetko sa vykašľať, ale potom si aj tak každý spätne povie, ako by to bylo, keby skúsil zabojovať," veľmi rozumne zhodnotila Lela.

Definitávny koniec mohol prísť po prevalení Karlosovej nevery s prsaticou Lulu krátko po narodení ich dcérky. Vtedy to mal byť Karlos, kto vyvinul veľké úsilie, aby Lelu presvedčil na druhú šancu, keď vraj pochopil, že o ne nechce prísť. Neskôr sa im narodil aj syn. Práve deti boli hlavným dôvodom, prečo sa nerozišli počas ďalších kríz. "Život je nevyspytateľný, môže vám doň čokoľvek prísť. A zareagovať môžete rôzne. Ale môj muž začal bojovať. Páčilo sa mi to a bola som za to rada, pretože rodina je rodina. Mali sme ešte veľa kríz, predtým i potom, ale ustáli sme to," priznala Lela turbulencie v partnerskom vzťahu a snahu o zachovanie rodiny.

Karlos priznal, že je dokonca "pod papučou":

"V dnešnej dobe je dôležité dokázať riešiť vo vzťahu problémy, prehodnotiť to, pohovoriť. Komunikácia je dôležitá. V tom je sila vzťahu. Nie to, že po jednej kríze od seba páry alebo manželia odchádzajú," radí Lela a pýta sa, kde je potom sila toho vzťahu, lásky, manželstva. "Ľudia by mali držať pri sebe a mali by chcieť tie krízy zvládnuť. ... My dvaja sme pre seba asi stvorení, dopĺňame sa a on by bezo mňa už tiež nemohol byť, som jeho veľká opora," má Lela už jasno a zdá sa, že je odhodlaná ustáť čokoľvek. No život prináša všelijaké skúšky...

Najčítanejšie