Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Slováčková bojujúca s rakovinou zverejnila trpké priznanie! TOTO sa prijíma ťažko!
Zdielať na

Slováčková bojujúca s rakovinou zverejnila trpké priznanie! TOTO sa prijíma ťažko!

Zdroj: Instagram/AS

Vo svojom zdieľaní o vzhľade počas chemoterapie pokračuje Anička Slováčková (28) na sociálnej sieti v krátkej dobe už po tretíkrát. Ako mladej žene jej záleží na tom ako vyzerá, tobôž keď vystupuje pred verejnosťou na koncertoch aj v divadle. Ako je známe, po chemoterapii, ktorá je pre organizmus obrovskou záťažou, človek nevyzerá práve dokonalo. A prejavuje sa napríklad aj padaním vlasov, čo je najmä pre ženy obvykle trpký moment.

​Po tom, čo Aničke Slováčkovej narástli vlasy po predchádzajúcich kolách chemoterapie, nastal zas čas, aby zobrala do rúk strojček. Rozhodla sa ale ukázať, ako vyzerá rapídne vypadávanie vlasov. Keď si siahla na hlavu, ostalo jej v ruke za hrsť chumáčov. "Noooooooo… tak do tretice všetko dobré, hm?! Nemôžem povedať, že by som si na to dokázala už zvyknúť. Áno, áno, sú to len vlasy/ono to zas dorastie/a pod.," zverila sa na Instagrame s pocitmi, s ktorými sa ťažko vyrovnáva, aj keď to zažíva už po niekoľkýkrát. A rovno ľudí varovala pred dobre mienenými "radami".

"Ja viem, ale i tak to človeka dosť (ako to povedať slušne) nase*ie a na nejakom vnímaní seba samotného tiež nepridá. Ale áno. Sú to len vlasy. A zase narastú. Skôr či neskôr. Stay strong," odkázala statočná Anička svetu. Okrem padania vlasov sa chemoterapia podpisuje aj na jej kruhoch pod očami, priberaní, slabosti či nevoľnosti. Je obdivuhodné, že napriek tomu naďalej koncertuje a hrá v divadle.

O chorobe hovorí otvorene:

V minulých príspevkoch priznala ťažké chvíle. "Najradšej by som rozmlátila všetky zrkadlá. Nikam nechodila. Prosto zaliezla do hlbokého lesa, aby ma nikto nevidel, ani ja sama. Prechádzať niečím podobným je jednoducho fakt náročné," úprimne sa verejne "opustila" a zverila s pocitmi. Ale "nechce sa rúhať", dobre si uvedomuj, že "môže byť ešte ďaleko horšie". V komentároch od jej sledovateľov na instagramovom profile sa ju všetci snažia podporovať, no nájdu sa aj zúfalci, ktorí zabúdajú na elementárnu empatiu, ako napríklad kontroverzný český politik a niekdajší bulvárny redaktor Pavel Novotný. Ten jej nedáva šancu na vyliečenie a už vopred ju "pochováva", čím veľmi pobúril verejnosť. Samotná Anička sa ale k jeho hanebnému výroku nevyjadrila.

Najčítanejšie