Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najsilnejšie citáty Karla Gotta. Nebol som dobrý otec...
Zdielať na

Najsilnejšie citáty Karla Gotta. Nebol som dobrý otec...

Karel Gott skonal vo veku 80 rokov. A toľko citátov vybrala redakcia iDnes, ktoré spevák kedy vyslovil. Vyberáme desať najlepších z nich.

​"Rozhodne nesmiem dopustiť, aby ľudia povedali, že je to síce pekné, že sa mu nechce zo scény, ale možno by bolo lepšie, keby to už zabalil. To by bola tragédia. Spevák má zanechať za sebou ten najlepší dojem." (3. 10. 2002)

"V Las Vegas som mal veľa zaujímavých ponúk, ale všetky mali rovnakú podmienku - zostať navždy." (23. 12. 2003)

"Chcel by som umrieť v 104 rokoch. Keď mi všetci hovoria, žite do sto rokov, pán Gott. Tak aby som neumrel tak náhle." (22.12.2005)

​​"Po tom, čo spolu žijeme šesť rokov, u nás dozrela myšlienka, aby sme dali šancu aspoň jednej spermii z tých miliárd. A ja mojim spermiám verím." (27.7.2006)

​​"Nebol som dobrý otec. Boli sme výborní kamaráti, ale otcovstvo to nebolo, ako má byť. Ibaže práve preto, že som tam nestál, aby som ich potrestal, keď nebudú úlohy, o to viac sme boli kamaráti. Kája mi hovorili, nie tati, to prišlo až neskôr. Neviem, či to tak mamičky chceli. Kája bol kamarát, ktorý im kúpil všetko, čo nepotrebovali. Nejaké tie maličkosti ako byt alebo auto." (27. 7. 2006)

"Závet prepisujem často. To ale pani notárke nevadí. Ona ma rada vidí, pripraví kávu, porozprávame sa." (27.7.2006)

"Preventívna prehliadka? Na tej som bol naposledy, keď som mal pätnásť. K lekárovi idem, až keď to veľmi bolí." (10.7.2014)

"Z nejakého dôvodu som sa prestal holiť, asi na dva tri dni. Moja žena navrhla, aby som si to tak nechal. Najviac ma vidí ona. A ak sa jej to takto páči, tak si tie fúzy nechám." (1.12.2016)

"Otec mi neustále opakoval, že spievať môžem cez víkend. Ale mal by som mať seriózne zamestnanie." (29.11.2018)

"Chceli, aby som sa premenoval. Vždy sme boli Gottovci. Dirigent západoberlínskeho orchestra tvrdil, že to bude pôsobiť ako umelecké meno. Ľudia si povedia, že som to prehral a považujem sa za Boha. Preto som počkal, nikam sa neponáhľal." (29.11.2018)

Súvisiace články

Najčítanejšie