Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Žilková to potvrdila! Opäť sa dali dokopy!
Zdielať na

Žilková to potvrdila! Opäť sa dali dokopy!

Zdroj: instagram/VŽ

V rodine Veroniky Žilkovej (62) sa pri jej štyroch deťoch udeje všeličo. Možno s výnimkou syna Cyrila Navrátila (34) sú všetci mediálne známi, na čom sa aj výdatne podieľajú. Vyniká najmä Agáta Hanychová (38), ktorá je aktuálne priam mediálna hviezda aj pre jej drsný spor s expartnerom Jaromírom Soukupom (55). Hoci spolu majú ročnú dcérku, vrátila sa k otcovi jej syna Kryšpína (12), Mirkovi Dopitovi (42) a stihli sa aj vziať. Nasleduje ju aj jej sestra Kordula Stropnická (18), ktorá sa zas vrátila k priateľovi Damianovi, s ktorým sa po roku randenia rozišla krátko po oslavách jej plnoletosti.

​Na svoje najmladšie dieťa, dcéru Kordulu Stropnickú, ako sa javí, rada upozorňuje herečka Veronika Žilková. Akoby jej nestačilo, čo sa deje okolo jej staršej dcéry Agáty Hanychovej. Ktovie, ako reaguje Kordula na to, že jej mama verejne rozpráva o jej návrate k priateľovi a zároveň aj spolužiakovi Damianovi. Kordula teraz prežíva náročné obdobie maturitných skúšok, ako prezradila jej mama Veronika pre eXtra.cz, no na lásku si čas našla.

"Má deväť maturitných dní a tri má za sebou. Včera mala najťažšiu maturitu, pretože mala praktickú v Chuchli na dostihovom koni. A ja som bola strašne šťastná, že na tu nervóznu maturantku nie som sama, že tam je ten Damian, ktorý ju objíme a upokojí. Som hrozne rada, že sú zase spolu," zverila sa herečka. "Občas robím raňajky pre dvoch," naznačila, že Damian je u nej doma, kde s ňou býva aj Kordula, zrejme pravidelným hosťom.

Ešte v decembri nechcela o Damianovi ani počuť, o tri mesiace už bolo všetko inak:

"Bola som strašne nešťastná, že v bulvári vyšli veľmi škaredé veci o Damianovi, ale tie pochádzali od pána, ktorý našu rodinu opustil. Bol to jeden z partnerov mojej staršej dcéry, takže potom sme sa od novinárov dozvedeli, že tie ohováračky na Damiana neboli z našej rodiny, ale boli od niekoho, kto chcel našu rodinu poškodiť. A bolo mi strašne ľúto, že si to odniesli Kordula s Damianom, ktorí sú ako Romeo a Julia," objasňovala situáciu, do ktorej sa dostala Kordula zrejme kvôli Agátinmu expartnerovi Jaromírovi Soukupovi. Už koncom marca sa objavila Kordula s Damianom spolu s Agátou a Dopitom a bratom Vincentom s priateľkou Beou počas víkendu na istom ranči a bolo jasné, že iskra preskočila na druhýkrát azda ešte intenzívnejšie.

Najčítanejšie