Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Miláčik Victorie Beckham (40) sa objíma s inou!
Zdielať na

Miláčik Victorie Beckham (40) sa objíma s inou!

Zdroj: Isifa

Ešte pred pár mesiacmi patril celý iba jej, no teraz sa Victoria Beckham musí zmieriť s tým, že jej synovia rastú a nezostanú navždy malými chlapcami. Jej najstarší syn Brooklyn (15) si už našiel frajerku. A nie hocijakú!

Dospieva! Brooklyn Beckham má pätnásť rokov a ako každý chalan v jeho veku aj on naháňa dievčatá. Dalo by sa aj tvrdiť, že viac ako on naháňajú tínedžerky jeho. Veď pochádza z bohatej rodiny, za otca má slávneho futbalistu, jeho mamu tiež netreba predstavovať a navyše mladý Brooklyn aj dobre vyzerá!

Doteraz bolo dospievajúceho chlapca vídať iba po boku rodičov a troch mladších súrodencov. Rodina Beckhamových je jednou z najsúdržnejších famílií v šoubiznise a takmer všade cestujú spoločne.

David i Victoria majú najradšej svoje potomstvo na očiach, no zdá sa, že synovi dopriali určitú dávku slobody a čas na kamarátov. Brooklyn z neho vyťažil maximum. Našiel si prvú lásku!

Brooklyn na prechádzke s Chloe

Isifa

Starostliví rodičia môžu byť naozaj pokojní. Brooklynovi do oka padla dievčina, ktorá sa pri ňom nepotrebuje zviditeľniť, sama je slávna. Reč je o úspešnej herečke Chloe Moretz. Sedemnásťročná dievčina patrí medzi najznámejšie tváre nastupujúcej hollywoodskej generácie.

Chloe a Brooklyna vraj pred niekoľkými mesiacmi zoznámil spoločný priateľ. Podľa zdroja si spolu dvojica už niekoľkokrát vyšla na rande a skúšajú, ako im to pôjde, pričom sa jeden druhému už dávnejšie páčili.

Chloe Moretz

Isifa

Moretz vraj najstaršieho potomka Beckhamovcov plánuje vziať na premiéru drámy Zostaň so mnou, v ktorej stvárnila hlavnú rolu. Paparazzi  mladú dvojicu odfotografovali v uliciach Los Angeles na prechádzke s priateľmi ešte na začiatku júla.

Pozitívne je, že Chloe napriek zarobeným miliónom a sláve sa nepodpísala ani pod jeden škandál. Žiadne bujaré večierky ani omamné látky, ale škola a výlety s rodinou. Mladý Beckham je z podobného cesta. Zatiaľ sa zdá, že Victoria a David odviedli pri jeho výchove naozaj dobrú prácu.

Brooklyn je už veľký chalan a mame Victorii pomôže s najmladšou Harper

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie