Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Milióny zlomených sŕdc, je to vážne! Jeden z najsexi hercov sveta bude otcom!
Zdielať na

Milióny zlomených sŕdc, je to vážne! Jeden z najsexi hercov sveta bude otcom!

Zdroj: instagram/HC

Hviezda mnohých úspešných filmov, ako Superman, Enola Holmes, Muž z ocele či seriálu Zaklínač, Henry Cavill (40), sa pred pár dňami ukázal na červenom koberci s priateľkou Natalie Viscuso (35) na premiére filmu The Ministry of Ungentlemanly Warfare v New Yorku. Prítomných poriadne prekvapili, keď už ani nemuseli priznávať, čo bolo zjavné - očakávajú prvého potomka. Zaoblené bruško Natalie, viceprezidentky produkčnej spoločnosti Vertigo Entertainment, už rozhodne vidieť.

​Prvú spoločnú fotografiu pri šachovej partii zdieľal herecký pár Henry Cavill a Natalie Viscuso v apríli 2021 každý zvlášť na svojich profiloch na sociálnej sieti. "Takto sebaisto vyzerám krátko predtým, ako ma moja krásna a brilantná láska Natalie zničí v šachu," okomentoval vtedy Henry fotku priznávajúc novú lásku. Natalie kontrovala: "Učím drahého Henryho, ako hrať šach...alebo...možno ma nechal vyhrať?" Poznali sa už skôr a zjavne ich to spolu baví doteraz, aj keď to už nie je len o hre, ale aj spoločnom živote a založení rodiny.

Na newyorskej premiére filmu The Ministry of Ungentlemanly Warfare povedal Henry Cavill pre Access Hollywood k novinke o otcovstve: "Som z toho veľmi nadšený. Natalie a ja sme z toho obaja veľmi nadšení." Vo filme z vojnového obdobia si zahral rolu elitného vojaka "loviaceho" nacistov. Jeho herecký kolega Henry Golding (37) je síce mladší, ale ako otec už má skúsenosti s dvomi deťmi. "Myslím, že ma k tomu neinšpiroval. Zato moji rodičia áno," vtipne odpovedal na otázku, či mu bol kolega príkladom.

Zostrih Henryho úloh:

Herec, ktorý je v špičkovej fyzickej forme a právom patrí medzi najsexi mužov sveta, už v roku 2017 povedal: "Ak raz budem mať deti, chcem byť otcom, ktorý za nimi bude behať. Dokonca aj teraz začína byť dosť neskoro. Chcem byť zdatným a zdravým otcom, nie knísať sa ako: 'OK, len si vydýchnem'." Vyzerá teda, že na otcovstvo sa chystal už pár rokov a iste preto privítal, že našiel tú pravú ženu ako matku svojich detí. Na Natalie obdivuje zmysel pre povinnosť aj zábavu. "Nikdy som nepoznal niekoho, kto by pracoval tak tvrdo ako ona," vyjadril sa s tým, že doma sa ale vie jeho Natalie uvoľniť. "Nebránime sa tanečnej párty v kuchyni, to vám poviem. Fľaša vína pritom nechýba," priznal. Pred dvomi rokmi v jeho príspevku na Instagrame uviedol, že ich "partnerstvo bolo požehnaním, ktoré sa slovami nedá povedať." Zdá sa, že ich bábo si vybralo dobre a pri takej genetickej výbave to bude zrejme dokonalé dieťatko.

Jeden krajší ako druhá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa N a t a l i e (@nviscuso)

Najčítanejšie