Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Smutné svedectvo Sagvana o zneužívaní Ivety Bartošovej! Milá, ale psychicky labilná!
Zdielať na

Smutné svedectvo Sagvana o zneužívaní Ivety Bartošovej! Milá, ale psychicky labilná!

Archívna reportáž

Ambície moravského dievčaťa s pekným hlasom, Ivety Bartošovej (†48), už v ranej mladosti siahali do Prahy, kde sa chcela presadiť v šoubiznise ako speváčka. Jej atraktívny vzhľad a hlas zaujali, no jej citlivá duša zrejme nebola schopná prejsť bez problémov úskaliami a zákernostiam tohto sveta. Je známe, ako tragicky sa pred desiatimi rokmi skončil jej život. Medzi tými, ktorí mali skúsenosti zo spolupráce s ňou, patrí aj Sagvan Tofi (59).

​Ako sa hovorí, cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami, na čo zrejme nemyslela Iveta Bartošová, keď sa po maturite vybrala do Prahy, aby sa tam presadila ako speváčka. Svet šoubiznisu si však vyžaduje silnú náturu a tú ona zjavne nemala. Potvrdil to nedávno aj Sagvan Tofi pre Extra.cz"Iveta Bartošová bolo dievča, ktoré sa veľmi do šoubiznisu nehodilo ľudsky. Spevácky a ako hviezda určite, ale ten jej naturel asi nebol na to, aby to zvládla a obstála," vyjadril sa k nej tento v šoubiznise ostrieľaný spevák, herec aj hudobník.

On sám bol svedkom Bartošovej ťažkých chvíľ, keď s ňou pred pätnástimi rokmi nakrúcal videoklip k jeho muzikálu Děti ráje. "Zo začiatku bola strašne fresh, strašne dobrá, a potom v polovici nakrúcania niekam zaliezla, zavrela sa do nejakej šatne a tam plakala. Už vtedy bola psychicky naťuknutá," spomínal Tofi, ktorý sa v šoubiznise pohybuje úspešne už roky nielen ako spevák, ale aj tvorca muzikálov, ku ktorým patrí aj muzikál Děti ráje, ktorý tento rok oslávi 15 rokov od jeho uvedenia na divadelnú scénu.

Vypočujte si celý rozhovor s Tofim:

"Iveta bola vždy strašne dobré dievča z Moravy, s tendenciou nechať sa ovládať od chlapov, manažérov, partnerov a tí to zneužívali, pretože vedeli, že majú v ruke nejakú hviezdu, ktorá je ochotná sa naopak podrobiť im. Myslím si, že sa prehlbovali jej psychické problémy, a či tam boli nejaké prášky alebo alkohol, ako sa hovorilo... Myslím si, že to hlavne bolo tým, že bola labilná," zhodnotil Ivetu Sagvan. Na skúšky jeho muzikálu podľa jeho slov chodila asi mesiac a pol a len všetko sledovala, no keď mala začať skúšať aj ona "celkom sa to nepodarilo" a potom prišiel oznam, že "Ivetka je na tom zle a že to psychicky nedáva." Podobne to však bolo s Ivetou nielen v tomto prípade, skvelo našliapnutú kariéru si ale postupne začala sama ničiť. A zvyšok je už smutná história.

Pre ženu

Najčítanejšie