Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Boj o Rozárku sa otrasne vyostril! Dohoda padla, Agáta zúri, Soukup útočí!
Zdielať na

Boj o Rozárku sa otrasne vyostril! Dohoda padla, Agáta zúri, Soukup útočí!

Archívna reportáž

Ani "veľkonočná" ústretovosť voči oteckom jej dcér Mii (6) a Rozárky (1) nepriniesla Agáte Hanychovej želaný pokoj. Zatiaľ čo Miin otec Jakub Prachař verejne nereagoval vôbec, Jaromír Soukup promptne spísal dohodu o ich starostlivosti o Rózu, ktorú Agáta podpísala napriek jej nevýhodnosti pre ňu, dúfajúc, že sa situácia upokojí. Nestalo a už ju aj ruší, napätie medzi ňou a Soukupom sa vyostrilo, ich boj o dcérku nabral dramatické obrátky a zdá sa, že sa dostávajú až do akejsi nepeknej absurdnosti.

​Nezaujatému pozorovateľovi kauzy boja Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa sa môže zdať absurdné, ako sa správa jedna aj druhá strana. Ak je pravda, že vlani krátko po ich rozchode požiadala Hanychová súd o zverenie dcérky do jej výlučnej starostlivosti, nečudo, že sa proti tomu Soukup ohradil a vymohol si dočasné opatrenie o striedavej starostlivosti. Odvtedy sa začali ich súdne aj mimosúdne ťahanice o Rozárku. Každý si chce presadiť to svoje, no zdá sa, že Agáta, ktorá všetko prepiera na verejnosti, ťahá zatiaľ za kratší koniec.

Hanychová sa rozhodla odletieť na štyri dni aj s deťmi, vrátane Rózky, do Albánska, kde na to potrebuje aj súhlas jej otca. Keď mu to oznámila, rázne sa ohradil, nepáčil sa mu hotel, ani predpoveď počasia. Napokon jej dokonca poslali z albánskej ambasády e-mail so zákazom vstupu do ich štátu. Zatiaľ čo ona tvrdí, že preto, lebo tam zavolal Soukup, on to popiera, no len ťažko si predstaviť iný dôvod, prečo by sa ambasáda unúvala zakazovať Hanychovej vstup. "Jemu prosto nejde o to byť s Rózou, ale chce mi diktovať, ako budem žiť. Chcel mi zničiť narodeniny a deťom dovolenku," rozhorčovala sa v rozhovore pre eXtra Agáta, ktorá e-mailom dohodu o starostlivosti o Rózu, ktorú nedávno Soukupovi podpísala, zrušila.

Presne pred rokom ešte vládla vo vzťahu idylka, teraz by sa zjavne najradšej utopili v lyžičke vody:

​Do celej záležitosti s dovolenkou v Albánsku zasiahol aj osud, keďže Rozárka teraz ochorela a má vysoké horúčky. Napriek tomu si po ňu chce prísť otec podľa rozpisu ich dohody o striedavej starostlivosti, ba vyhráža sa, že tam dorazí aj s advokátkou a políciou. "Ja mu ju nedám. Róza má teplotu a zajtra sme objednané k lekárke. Je chorá. On mi napísal do mailu, že každý štvrtok nakrúca s Miroslavom Kalouskom v štúdiu, a ja nechcem, aby moja chorá dcéra bola niekde na Barrandove v kancelárii. Napísala som to na OSPOD a aj jemu. Nebudem mu otvárať," ohradila sa zúfalá Hanychová. Soukup sa k tomu vyjadriť nechcel, no človek nemusí byť ani sociálny pracovník, aby videl, že čo sa deje medzi expartnermi nie je ani trochu v poriadku. A dopláca na to najmä malá Rozárka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Pre ženu

Najčítanejšie