Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ronaldo (29) je majstrovským dielom prírody aj photoshopu!
Zdielať na
Šport

Ronaldo (29) je majstrovským dielom prírody aj photoshopu!

Zdroj: Facebook/Cristiano Ronaldo

Krásu nemá v popise práce, ale predsa mu jej príroda nadelila dostatok. Cristiano Ronaldo nezarába milióny len vďaka šikovným a rýchlym nohám, ktorými súperovi poľahky uchmatne loptu. Slušné peniaze zarobil aj v reklamnom biznise. Jeho vyšportované telo a zvodný výraz predajú čokoľvek.

Má rozbehnutú fenomenálnu športovú kariéru, už teraz je futbalovou legendou, topí sa v peniazoch a navyše má po svojom boku už niekoľko rokov jednu z najkrajších modeliek sveta - Irinu Shayk (28).

Milióny na účte a fanúšikov po celom svete si rozhodne zaslúži, veď športový talent, akým je Cristiano, sa rodí len raz za generáciu. S týmto tvrdením by možno nesúhlasili fanúšikovia talentovaného Argentínčana Lionela Messiho (27), s ktorým sa Cristiano preteká v titule Najlepší futbalista sveta. Zlatú loptu za rok 2013 obdržal práve Cristiano.

Hoci Majstrovstvá sveta vo futbale nevyšli pre Portugalčana a jeho národný tím tak, ako si rodák z ostrova Madeira predstavoval, momentálne sa sústredí na novú sezónu španielskeho klubu Real Madrid a svoju reklamnú kampaň.

Cristiano Ronaldo

Facebook/Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je tvárou vlastnej módnej značky CR7, ktorá sa zameriava na výrobu spodnej bielizne a ponožiek pre mužov a chlapcov. Futbalista na svojej oficiálnej facebookovej stránke zverejnil fotky pre novú kampaň CR7. A ženy si naozaj prídu na svoje!

Obrovské billboardy s obnažený športovcom, ktorý pózuje len v spodnej bielizni, zdobia veľkomestá po celom svete. Cristianova dokonale vypracovaná hruď je dobre známa z futbalových zápasov, na ktorých si často dvíha dres.

Preto je zarážajúce, že už aj tak dokonalého športovca na fotkách poriadne vyretušovali a graficky upravili, až vyzerá ako kamarát Barbie Ken.

Vyzerá ako bábika! Ronalda poriadne "upravili" vo photoshope

Facebook/Cristiano Ronaldo

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie