Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Chcete vidieť, ako budú vyzerať princovia v päťdesiatke? Žiadna sláva to nebude!
Zdielať na

Chcete vidieť, ako budú vyzerať princovia v päťdesiatke? Žiadna sláva to nebude!

Zdroj: Isifa

Mali by si užívať prítomnosť, lebo budúcnosť pravdepodobne nebude priaznivá. Princ William a princ Harry budú stále patriť medzi najslávnejších európskych panovníkov s obrovským majetkom, ale predsa budú trpieť príšerným nedostatkom. Vlasov.

Slávny doktor Asim Shahmalak (53), ktorého špecializáciou je transplantácia vlasov, sa rozhodol zverejniť svoju predstavu, ako budú princovia vyzerať v päťdesiatke.

Svetlo sveta tak uzreli nie príliš lichotivé fotky panovníkov, na ktorých majú o dve desaťročia viac. To, že doktor budúcemu kráľovi Veľkej Británie Williamovi (32) vlasy nedoprial, nie je veľkým prekvapením.

William je mladý muž, no už pár rokov bojuje s viditeľnou stratou vlasov. Na hlave nosí plešinu, ktorú nezakryjú ani starostlivo sčesané vlasy.

Princ William a princ George na staré kolená

Reprofoto/Daily Mail

Prekvapením je, že doktor Asim Shahmalak nedoprial vlasy ani mladšiemu Harrymu (28). Ten má zatiaľ pomerne husté ryšavé vlasy, ale na niektorýcg fotografiách už vidno, že v strede hlavy mu vlasová prikrývka výrazne ubudla.

Podľa doktora je princ Harry odsúdený na lysinu rovnako ako William, pretože to majú obaja v génoch. Muži zo strany ich otca Charlesa (65), ako i muži zo strany ich nebohej mamy Diany, trpia viditeľným nedostatkom vlasov. Snáď rozkošný George zdedí hustotu vlasov po mamine Kate.

Súvisiace články

Najčítanejšie