Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozkošný princ George dostane na narodeniny špeciálny darček!
Zdielať na

Rozkošný princ George dostane na narodeniny špeciálny darček!

Kráľovská rodina sa pripravuje na výnimočnú oslavu. Malý princ George 22. júla oslávi jeden rok. A už dostal prvý darček!

Kráľovská rodina si úzkostlivo chráni súkromie, a predsa sa slávnemu časopisu Vanity Fair podarilo vyspovedať vojvodkyňou Kate, Williama i pestúnkou budúceho anglického kráľa.

To všetko preto, aby sme sa dozvedeli viac o chlapčekovi, ktorý si získal srdcia ľudí na celom svete. Prvý darček pre princa Georga je teda na svete: Krásna rodinná fotka na titulnej strane a zhrnutie jeho dosiaľ krátkeho no výnimočného života.

Obálka časopisu Vanity Fair

Vanity Fair

Vďaka exkluzívnemu interview sa dozvedáme, že George dal prvé mesiace svojej mame zabrať. V noci sa mu nechcelo spať, často plakával a Kate sa nedarilo vytvoriť mu pravidelný režim. Pokojnejšie noci nastali, až keď mal malý nezbedník šesť mesiacov.

Na pretras prišla aj oficiálna cesta do Austrálie a na Nový Zéland, ktorú mladá kráľovská rodina absolvovala v apríli. Pre princa Georga to bola veľká premiéra: v náručí svojich rodičov po prvý raz reprezentoval Spojené Kráľovstvo.

Princ George

Isifa

William priznal, že bol veľmi nervózny, ako jeho malý syn zvládne dlhú cestu lietadlom, tropické podnebie a najmä mediálny záujem. Našťastie, všetko dopadlo výborne. Rodičia na svojho odvážneho chlapca, ktorý zvládol náročný program bez problémov, nemohli byť viac pyšní.

Vojvodkyňa Kate Middleton a princ George

Isifa

Pikoškou je, že Kate i William porušili kráľovský protokol, keď so sebou zobrali Georga na ďalekú cestu. Priami dediči trónu by totiž nemali cestovať spolu kvôli možnej tragédii. Kráľovná im však dala svoje požehnanie. I tak neprichádzalo do úvahy, že by čerství rodičia opustili svoje dieťa na taký dlhý čas.

Princ George navštívil v Austrálii zoologickú záhradu a všetkých prítomných rozosmial, pozrite si prečo:

Princ George o tom netuší, ale je skutočnou módnou ikonou! Mamičky podľa neho obliekajú svoje ratolesti: Malý princ George ako veľká módna ikona

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie