Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Beyoncé (32) je zdrvená: Musí sa vyrovnať s nemanželským dieťaťom!
Zdielať na
Hudba

Beyoncé (32) je zdrvená: Musí sa vyrovnať s nemanželským dieťaťom!

Ešte poriadne neutíchol jeden rodinný škandál, už je na svete druhý! Beyoncé, ktorá si úzkostlivo stráži súkromie, prežíva ťažké časy. A môžu za to jej najbližší.

Video, v ktorom sestra Beyoncé Solange (28) brutálne napadla jej manžela rappera Jay-Ziho (44), obletelo svet a stále sa špekuluje, čo sa vlastne stalo.

Každý chce vedieť dôvod rodinnej roztržky, ktorú doteraz nikto z troch aktérov dostatočne nevysvetlil. Naoko uzmierená rodina však čelí ďalšej neželanej pozornosti.

Tentokrát má nelichotivé palcové titulky na svedomí otec úspešnej speváčky Mathew Knowles (63). Žena menom TaQoya Branscomb, ktorá sa živí ako modelka spodnej bielizne, tvrdí, že mu porodila dievčatko.

Otca Beyoncé dala na súd, aby bol nútený podstúpiť test otcovstva a následne platil výživné. Ak bude test pozitívny, Mathew Knowles si na staré kolená poriadne zavaril.

Silná trojica: Po škandále s nemanželským synom držali dcéry stranu matke Tine

Isifa

Majetok bývalého manažéra skupiny Destiny's Child, ktorý stál pri zrode slávy svojej dcéry, sa odhaduje na niekoľko miliónov dolárov. Výživné na dieťa bude určite závratné.

Mathew sa zjavne nedokáže poučiť zo svojich záletných chýb, pretože už jedno nemanželské dieťa má: syna menom Nixon.

Otec a dcéra, kedysi mali veľmi dobrý vzťah

Isifa

Nevlastný brat Beyoncé má štyri roky

V roku 2010 chtiac-nechtiac musel priznať, že s herečkou Alexsandrou Wright splodil dieťa, a to v čase, keď bol riadne ženatý s matkou Beyoncé Tinou. Tá svojmu mužovi neveru neodpustila a po vyše tridsiatich rokoch manželstva požiadala o rozvod.

Nevera sa Mathewovi Knowlesovi naozaj nevyplatila. Neprišiel len o manželku, ale aj o náklonnosť svojich dvoch dcér - Beyoncé a Solange.

Beyoncé bola na otca taká nahnevaná, že s ním ukončila i pracovný vzťah. Ako jej manažér si veľmi slušne zarobil, každý rok mu konto stučnelo o tri milióny dolárov.

Alexsandra Wright so synom Nixonom, ktorý je nevlastný brat Beyoncé

Isifa

Beyoncé sa k otcovmu záletníctvu nikdy nevyjadrila, rovnako ako k svojmu štvorročnému nevlastnému bratovi Nixonovi. O malého chlapčeka by sa mal zaujímať hlavne Mathew.

Biologický otec ho však podľa slov jeho bývalej milenky Alexsandry Wright ani nenavštevuje. Dokonca jej dlží peniaze na výživnom, a tak sa starý, ale jarý pán Knowles môže „tešiť“ na ďalšie súdne ťahanice.

Video, ktoré narušilo imidž idylickej mladej rodinky. Vo výťahu luxusného hotela Solange kopala svojho švagra hlava-nehlava:

Prečítajte si dôležitý odkaz Beyoncé, o ktorom by mala vedieť každá žena: Beyoncé v novom videoklipe odkazuje: Ženy, vážte si konečne samy seba!

Súvisiace články

Najčítanejšie