Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bez detí je život jednoduchší, priznáva Cameron Diaz (41)
Zdielať na

Bez detí je život jednoduchší, priznáva Cameron Diaz (41)

Zdroj: SITA

Herečka Cameron Diaz sa objavila na obálke časopisu Esquire a poukázala na to, že i po štyridsiatke je stále sexi. Má na seba dosť času, pretože nemá deti a nikdy ich mať nechcela. Život bez nich jej príde jednoduchší, píše americký portál Today.com.

"Keď máte deti, je to omnoho väčšia drina. Mať vedľa seda životy, za ktoré ste zodpovedný, to by som nezvládla. Vďaka tomu vediem jednoduchší život," priznala stále príťažlivá herečka.

Herečka dodala, že nemať dieťa nie je jednoduché rozhodnutie. "Rada ochraňujem ľudí, ale nikdy som nemala materský pud. To neznamená, že nemám občas ťažký život," potvrdila.

SITA

Krehký vzťah

Vďaka tomu, že nemá starosti o deti, môže všetok čas venovať sebe. Udržuje si sexi postavu a je v skvelej kondícii. V novom filme Sex Tape, kde hrá po boku Jasona Segela, sa vyzlečie donaha.

Diaz randí s o šesť rokov mladším gitaristom Good Charlotte Benjim Maddenom, ktorý chodil s milionárskou dcérou Paris Hilton Umelca jej dohodila švagriná a zároveň herecká kolegyňa Nicole Richie, píše Today.com. Vzťah drží v tajnosti, s Benjim sú spolu iba od mája tohto roka.

Súvisiace články

Najčítanejšie