Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Cameron Diaz (41) má nového chlapa
Zdielať na

Cameron Diaz (41) má nového chlapa

Zdroj: SITA

Cameron Diaz je opäť zadaná. Po Jaredovi Letovi, s ktorým tvorila pár štyri roky a Justinovi Timberlakeovi, s ktorým randila o rok menej, má v hrsti ďalšieho hudobníka.

Našla toho pravého?

Americkú herečku Cameron Diaz podozrivo často vídať v spoločnosti gitaristu americkej rockovej kapely Good Charlotte Benjiho Maddena. A nie je to náhoda. Pár už údajne tvoria niekoľko týždňov. "Trávia spolu veľa času v jej dome. Cameron vyzerá byť skutočne šťastná. Je veľmi milý a hýčka ju," citoval americký magazín People nemenovaný zdroj z okolia páru. 

Dvojicu spájajú spoločné záľuby. Pravidelne spolu navštevujú napríklad posilňovňu. "Vyzerali, že nechceli, aby ich niekto videl. Ale inak sú veľmi zlatí. Cameron dokonca vysvetľovala jednému dievčaťu ako sa používa stroj na precvičovanie ramien," povedal zdroj z posilňovne, kde prominentný párik maká na svojom zovňajšku.

Dvojica sa spoznala vďaka herečke Nicole Richie. Tá je dobrou kamarátkou Cameron Diaz a zároveň manželkou Maddenovho brata Joela, ktorý je frontmanom Good Charlotte. Ostáva len dúfať, ze to Cameron s týmto muzikantom vydrží dlhšie ako s tými predchádzajúcimi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie