Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Herečku Pamelu Anderson (46) hromadne znásilnili!
Zdielať na

Herečku Pamelu Anderson (46) hromadne znásilnili!

Snáď najznámejšia záchranárka na svete to v živote vôbec nemala jednoduché. 46-ročná Pamela Anderson si okrem nevydarených vzťahov spomína aj na neradostné detstvo. Hviezdu Pobrežnej hliadky totiž znásilnili. A nie len raz!

Hromadné znásilnenie

Kanadsko-americká herečka Pamela Anderson na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes spúšťala činnosť svojej nadácie. Pri tejto príležitosti sa rozrozprávala na veľmi citlivú tému.

V detstve ju zneužívala pestúnka, ako dvanásťročnú ju znásilnil mladý muž a na strednej škole zažila hromadné znásilnenie. "Nemala som jednoduché detstvo, hoci ma rodičia milovali. Od šiestich rokov ma zneužívala naša pestúnka," priznala herečka. Jej trápenie ale neskončilo. 

"Keď som mala dvanásť, šla som do domu priateľa mojej kamarátky a jeho starší brat sa rozhodol, že ma naučí hrať backgammon. To viedlo k masáži chrbta, čo viedlo k znásilneniu. To bola moja prvá heterosexuálna skúsenosť. On mal 25 rokov, ja dvanásť. Na strednej škole si zas môj priateľ povedal, že bude zábavné, ak ma spolu s ďalšími šiestimi kamarátmi znásilní," spomína. 

Pamelu Anderson v televíznej súťaži zradilo preslávené poprsie, pozrite sa:

Pamela mala odvtedy problém dôverovať ľuďom. "Chcela som zmiznúť z tohto sveta. Rodičia sa ma snažili ochraňovať, ale pre mňa už svet nebol bezpečným miestom. Môj otec bol alkoholik a mama mala dve zamestnania. Neustále plakala a otec nie vždy chodil domov. Nakoniec som našla pokoj vo zvieratách a životnom prostredí," uviedla hviezda seriálu Pobrežná hliadka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie