Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pamela Anderson (46) sa opäť vydala! Kto je ten šťastlivec?
Zdielať na
Showbiznis

Pamela Anderson (46) sa opäť vydala! Kto je ten šťastlivec?

Bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka sa tajne vydala. Dokonca s mužom, s ktorým sa už zosobášila v roku 2007. Vydržalo im to len dva mesiace.

Kanadsko-americká herečka Pamela Anderson sa po druhý raz vydala za filmového producenta Ricka Salomona, ktorý bol na prelome rokov 2007 a 2008 niekoľko mesiacov jej tretím manželom.

46- bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka to prezradila televíznej stanici E! "Sme veľmi šťastní. Aj naše rodiny sú šťastné a na ničom inom nezáleží," vyhlásila Anderson, ktorá o opätovnom vzťahu so Salomonom po prvý raz prehovorila vlani v októbri v talkšou Ellen DeGeneres.

Známa krásavica z Baywatchu je zrejme pod obrovským tlakom. Svedčí o tom aj fakt, že skončila v televíznej šou Dancing on Ice (Hviezdy na ľade). Pozrite si priložené video. Nepomohli jej ani vypadávajúce prsia. Svojím vystúpením divákov o svojich kvalitách nepresvedčila. Viac si prečítajte TU.

Bývalá televízna hviezda sa plánuje zúčastniť aj svetoznámeho newyorského maratónu. Americkí novinári žartujú, že by sa nečudovali, ak by maratón nakoniec vyhrala o prsia. Pokračovanie TU.

Pamela Anderson je známa predovšetkým zo spomínaného seriálu Pobrežná hliadka, okrem toho účinkovala napríklad v seriáli V.I.P. - Agentúra Vallery Ironsovej a objavila sa v snímkach ako Scary Movie 3, Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa. V minulosti bola taktiež vydatá za hudobníkov Tommyho Leeho a Kid Rocka.

So Salomonom sa po prvý raz zosobášila v októbri 2007 v Las Vegas, no už o dva mesiace neskôr sa dvojica rozišla a vo februári 2008 herečka požiadala súd, aby ich sobáš anuloval.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie