Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pamela Anderson (45). Poprsie ju sklamalo, v šou skončila!
Zdielať na
Showbiznis

Pamela Anderson (45). Poprsie ju sklamalo, v šou skončila!

Zdroj: ISIFA

Známa krásavica z Baywatchu je zrejme pod obrovským tlakom. Svedčí o tom aj fakt, že skončila v televíznej šou Dancing on Ice (Hviezdy na ľade). Nepomohli jej ani vypadávajúce prsia. Svojím vystúpením divákov o svojich kvalitách nepresvedčila.

Pamelu pozvali do šou britskí tvorcovia súťaže. Herečka sa na jednotlivé vystúpenia poctivo pripravovala niekoľko týždňov. Kým na tréningoch všetkých oslňovala, v priamom prenose televízie ITV jej to v nedeľu nevyšlo. 

Pamele robil navyše problém aj tesný kostým, spod ktorého jej vytŕčali bradavky, ukryté pod striebornými hviezdičkami. V istom okamihu dokonca jednu aj poodhalila. Možno keby si kostým potom nenaprávala, hodnotila by porota ako aj diváci jej vystúpenie úplne inak.

Herečka však nebola v úplnej psychickej pohode. Rozhodla sa, že opäť pôjde na psychoterapiu. "Pracovala som takmer nonstop. Dom ma finančne totálne vyčerpal, nevedela som, ako to zvládnuť... Stále dlhujem na daniach, platím mesačnými splátkami. Boli to stresujúce roky, chcem to hodiť za hlavu a ísť ďalej," vysvetlila.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Topstar

Zdielať na

Najčítanejšie