Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Škandál v Cannes! Reportér sa chcel dostať pod sukňu Americe Ferrere (30)
Zdielať na

Škandál v Cannes! Reportér sa chcel dostať pod sukňu Americe Ferrere (30)

Filmový festival v Cannes aj tento rok na seba púta pozornosť. Hoci po minuloročnej krádeži šperkov je posilnená ochranka, hneď v prvý večer sa na červenom koberci strhla bitka. V sobotu si z hviezd vystrelil ukrajinský televízny reportér.

Provokačný reportér

Svetlá svietia, kamery sú nachystané, fotoaparáty nabité... Tri, dva, jedna... Presne v okamihu, keď boli nachystaná Cate Blanchett, America Ferrera, Djimon Hounsou a Kit Harrington na spoločné fotografovanie prišiel z ničoho nič muž, ktorý vyzeral, že patrí medzi smotánku.

Nepatril! Chcel nazrieť pod sukňu herečke Americe Ferrera. Zbadala ho však ochranka a okamžite ho predala do rúk polície. Harrington pôsobil urazene, zatiaľ čo Blanchett sa obzerala nechápavo okolo seba.

Vyvedený muž je údajne Vitalii Sediuk, neobľúbený televízny reportér z Ukrajiny. Už v minulosti sa "preslávil" tým, že na verejnosti chcel pobozkať Willa Smitha, chytať Leonarda DiCapria v rozkroku a skočil do reči aj speváčke Adele na odovzdávaní Grammy.

Filmový festival

Pri uvítacej ceremónii, ktorej predsedal francúzsky herec Lambert Wilson, pózovali na schodisku festivalového paláca napríklad režisérske hviezdy Jane Campion a Sofia Coppola či americký herec Willem Dafoe.

Festival formálne zahájila francúzsko-talianska herečka Chiara Mastroianni spoločne s režisérom Alfonsom Cuaronom. Portrét Chiarinho slávneho otca Marcella, ktorý zomrel v roku 1996 v Paríži, je na hlavnom plagáte festivalu.

Najväčšiu pozornosť pútala hollywoodska hviezda Nicole Kidman, ktorá si zahrala monackú kňažnú v životopisnej dráme o Grace Kelly.

Monacká kniežacia rodina film bojkotuje a tvrdí, že skresľuje realitu. Prvé kritiky hovoria ale film označujú za neuveriteľne hlúpy a nudný.

ilustračná foto

SITA

ilustračná foto

SITA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie