Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bude to dievčatko, prezradila herečka Alyssa Milano
Zdielať na

Bude to dievčatko, prezradila herečka Alyssa Milano

Zdroj: SITA

Herečka Alyssa Milano (41) čaká dievčatko! Informáciu zverejnila na svojej web stránke. K synovi Milovi pribudne tak sestrička. Všetci sa už veľmi tešia a sú šťastní.

Bude to dievčatko

Druhé dieťa americkej herečky Alyssy Milano (41) a jej manžela, hollywoodskeho agenta David Bugliariho, bude dievča. Rodáčka z New Yorku o tom informovala vo štvrtok prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky www.alyssa.com.

"Som práve v šatni, ktorú mám k dispozícii v rámci seriálu Mistresses (2013), a chcem sa s vami podeliť o informáciu, že čakám malé rozkošné dievčatko. David, Milo a ja nemôžeme byť šťastnejší. Skutočne, nemôžeme byť už viac šťastní. Som taká nadšená!" uviedla herečka vo videu, ktoré zverejnila na spomínanej webstránke.

Milano a Bugliari sa zosobášili v roku 2009 a okrem očakávaného druhého potomka majú spolu aj syna Mila Thomasa. Ten prišiel na svet ešte v roku 2011.

To, že je herečka opäť tehotná, prezradila v marci tohto roka rovnako prostredníctvom svojej webovej stránky. "Obaja sa nevedia dočkať ďalšieho bábätka," uviedol vtedy rodinný priateľ.

Predstaviteľka Phoebe Halliwell zo seriálu Čarodejnice pritom tehotenstvo plánovala už dávnejšie. "Chcem mať ďalšie dieťa, jednoducho preto, že chcem, aby mal Milo súrodenca, s ktorým by mohol vyrastať. Ja a môj brat sme si veľmi blízki, neviem si preto predstaviť, že by som môjmu synovi neumožnila zažiť takýto vzťah," uviedla.

Alyssa Milano je známa napríklad zo seriálov Melrose Place, Čarodejnice či Volajú ma Earl. Zahrala si tiež vo filmoch Hugo Pool, Superzvodcovia 2 či Mafiánka.

Súvisiace články

Najčítanejšie