Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mila Kunis (30) a Ashton Kutcher (36) kúpili vilu za 10 miliónov
Zdielať na

Mila Kunis (30) a Ashton Kutcher (36) kúpili vilu za 10 miliónov

Zdroj: SITA

Pripravení na bábätko! Herci Mila Kunis a Ashton Kutcher sa chystajú na príchod svojho prvého potomka vo veľkom štýle. Aby sa prominentné dieťatko cítilo ako v bavlnke, kúpili rodinnú vilu za 10 miliónov dolárov.

Nežný Ashton

Posedenie v cukrárni, prechádzky so psom či spoločné výlety na bejzbalové zápasy. Mila Kunis a Ashton Kutcher si čakanie na svojho prvého potomka krátia spoločne strávenými chvíľami.

"Ashton sa o Milu úžasne stará," potvrdila pre magazín People známa prominentného páru. "Stále jej hovorí, aká je krásna. Rozumie, že sa jej telo mení a úplne to rešpektuje," dodáva. 

Šťastní budúci rodičia momentálne vyberajú meno pre svoje dievčatko. Okrem toho už spravili ďalší významný krok. Kúpili si spoločné hniezdočko lásky. A nie len tak hociaké. 

Hviezdy sa onedlho presťahujú do sídla v Beverly Hills, ktoré si zaobstarali za viac ako 10 miliónov dolárov, píše US magazine

Vila sa nachádza v prestížnej štvrti a ich novými susedmi budú napríklad herečky Nicole Kidman a Cameron Diaz.

Dvojposchopdový dom je obklopený zeleňou, má veľkú terasu, bazén či zeleninovú záhradu. Čo je ale najdôležitejšie, poskytuje mladej rodinke dostatok súkromia.

Napcháva sa uhorkami

Mila môže byť rada, akého muža má doma. Pozorný partner pre ňu pripravuje rôzne druhy jedál ako kyslé uhorky, kyslú kapustu, ančovičky alebo zmrzlinu. 

"Tá chvíľa prišla minulý týždeň. Hovorila som si, potrebujem kyslú uhorku. Bola to tá najčudnejšia vec. Vedela som, že tú uhorku veľmi chcem a on na sekundu zmizol na dvore a o chvíľu sa vrátil s tými najlepšími uhorkami, aké som kedy jedla," povedala. Viac čítajte TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie