Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Angelina Jolie (38) bude mať svadbu ako z rozprávky. Kreslenej!
Zdielať na

Angelina Jolie (38) bude mať svadbu ako z rozprávky. Kreslenej!

Zdroj: SITA

Americká herečka Angelina Jolie chystá svadbu s kolegom Bradom Pittom (50). Plánovať si ju ale nebudú snúbenci sami. Tejto úlohy sa chytilo ich šesť detí. Vyzerá to tak, že sobáš prominentného páru bude skutočne netradičnou a nezabudnuteľnou udalosťou.

Disney či paintball

Angelina a Brad sú zasnúbení od apríla 2012. Doposiaľ nič nenasvedčovalo tomu, že by sa obrad skutočne uskutočnil. Angelina konečne prehovorila a vyzerá to tak, že prominentná svadba bude skutočne netradičná.

Herečka uviedla, že svoje deti - Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh a dvojčatá Knoxa a Vivienne zapojila do plánovania sobáša. "S deťmi sa rozprávame o svadbe a o tom, ako si ju predstavujú. Niekedy to hraničí s hystériou," vyhlásila Jolie.

Detičky prominentného páru sú vo veku od päť do dvanásť rokov a fantázia im rozhodne nechýba. "Bude na štýl disneyovky alebo paintballu,"  upresnila nápady svojich detí. 

Zdravie je prvoradé

Svadobné plány hereckému páru minulý rok prekazili zdravotné problémy. Jolie podstúpila dvojitú mastektómiu. Je totiž nositeľkou génu, ktorý značí vysoké riziko rakoviny prsníka a vaječníkov.

Herečkina matka zomrela vo veku 56 rokov na rakovinu prsníka, preto sa Angelina rozhodla pre preventívny zákrok. "Som veľmi spokojná so svojím rozhodnutím. Cítim sa byť viac prepojená s inými ľuďmi, najmä ženami," povedala.

Teraz už páru nebráni nič, aby sa naplno venovali prípravám sobáša, ktorý bude bez pochýb jedným z najviac sledovaných a najstráženejších v Hollywoode.

Súvisiace články

Najčítanejšie