Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kanye West zasypal Kim Kardashian na Deň matiek kvetmi
Zdielať na

Kanye West zasypal Kim Kardashian na Deň matiek kvetmi

Zdroj: SITA

Americký rapper Kanye West pokračuje v rozhadzovaní peňazí! Pre Kim Kardashian snáď vykúpil kvetinárstvo. Na Deň matiek ju zahrnul nielen kvetinami, ale daroval jej aj záhradnú stenu vyrobenú z ruží, hortenzií a pivoniek, píše americký magazín People.

Kvetinový Deň matiek

Televízna hviezda Kim Kardashian dostala na Deň matiek originálny darček! Kanye West jej daroval celú záhradnú stenu plnú kvetín. Kim bola riadne zaskočená, píše americký magazín People.com.

Na sociálnu sieť napísala "Mám najlepšieho snúbenca na svete! Milujem ho!!!" Nie je to však prvýkrát, čo Kanye prekvapil Kim. Už na Valentína jej daroval 1000 ruží!

Kim je hrdou mamičkou, s Kanye sa stali rodičmi malej North minulý rok v júni. "Toto dievčatko zmenilo môjho svet vo viacerých smeroch. Viac než som si dokázala predstaviť," napísala Kim na Deň matiek.

"Byť mamou je najkrajší pocit na svete! Šťastný Deň matiek všetkým mamičkám," dopísala.

West a Kardashian začali spolu chodiť vlani v apríli po rokoch priateľstva. V decembri rapper počas koncertu prezradil, že spolu čakajú dieťa.

Začiatkom júna potom Kardashian v prvej epizóde ôsmej série reality šou Keeping Up With The Kardashians prezradila, že s Westom budú mať dcéru. Potvrdila tak špekulácie, ktoré sa na internete objavili už vo februári. Dievčatko prišlo na svet v júni.

Súvisiace články

Najčítanejšie