Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kim Kardashian (32) a Kayne West (36) ukázali dcéru North
Zdielať na
Showbiznis

Kim Kardashian (32) a Kayne West (36) ukázali dcéru North

Zdroj: ISIFA

Americký rapper Kanye West zverejnil prvú fotografiu svojej dcérky North, ktorú má s televíznou hviezdou Kim Kardashian. Urobil tak v talkšou matky svojej partnerky Kris Jenner, ktorú odvysielali v piatok.

"Aby som zastavil všetok ten rozruch, povedal som si, že by bolo cool priniesť fotografiu North do záverečnej časti sezóny talkšou jej starej mamy," vysvetlil. Záber odfotil sám West a vidno na ňom 10-týždňovú North načahujúcu sa za fotoaparátom.

V šou tiež povedal, že Kardashian vniesla do jeho života radosť. Po smrti svojej matky Dondy totiž často mával pocity beznádeje, no už má "dvoch výnimočných ľudí, pre ktorých sa oplatí žiť".

West a Kardashian začali spolu chodiť vlani v apríli po rokoch priateľstva. V decembri rapper počas koncertu prezradil, že spolu čakajú dieťa.

Začiatkom júna potom Kardashian v prvej epizóde ôsmej série reality šou Keeping Up With The Kardashians prezradila, že s Westom budú mať dcéru. Potvrdila tak špekulácie, ktoré sa na internete objavili už vo februári. Dievčatko prišlo na svet v júni.

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie