Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bitka vo výťahu! Rappera Jay-Z zbila sestra Beyoncé
Zdielať na

Bitka vo výťahu! Rappera Jay-Z zbila sestra Beyoncé

Na amerického rappera Jay Z zaútočila mladšia sestra jeho manželky Beyoncé! Napadla ho vo výťahu, keď všetci traja odchádzali z afterparty po podujatí Met Gala v New Yorku. Hotel opúšťali každý zvlášť, Beyoncé so sestrou Solange a Jay-Z išiel sám.

Bitka vo výťahu

Speváčka Solange Knowles, mladšia sestra Beyoncé, zaútočila na amerického rappera Jay-Z. Stalo sa to v skorých ranných hodinách v hotelovom výťahu. Všetci traja odchádzali z afterparty po podujatí Met Gala v New Yorku.

Príčina incidentu je zatiaľ neznáma, nakoľko videozáznam, ktorý zverejnil portál TMZ.com je bez zvuku. Ani jeden z účastníkov sa doposiaľ k útoku nevyjadril.

Video zachytáva, ako Jay-Z, Beyoncé a Solange spolu nastupujú v sprievode ochranky do výťahu. Krátko po tom, ako sa dvere zatvoria, Solange rappera začína udierať a kopať. A hneď niekoľkokrát!

Solange sa potom ešte snaží sestrinho manžela napadnúť. Beyoncé sa počas celého incidentu drží stranou. "Je zrejmé, že sa niečo medzi Solange a Jay-Z stalo ešte pred tým, ako nastúpili do výťahu," konštatoval Ken Shamrock, muž, ktorý v minulosti pracoval ako ochrankár.

"Ochrankár im nemal dovoliť nastúpiť spolu do jedného výťahu. Pretože to je časovaná bomba. Ako náhle sa zavrú dvere, neviete, čo skôr," dodal.

Solange na párty kričala na módnu návrhárku Rachel Roy a ostatných hostí pri jej stole. Dôvod jej hnevu nie je známy, no podľa jedného zo svedkov speváčka počas svojho výbuchu spomenula aj svojho švagra.

"Solange vykrikovala, že ktokoľvek, kto sa dostane blízko k Jayovi, musí dostať varovanie a správať sa k nej, akoby bola jeho sestrou," uviedol  jeden zo svedkov. Beyoncé a Jay Z sa preto snažili dostať Solange preč, z čoho následne vznikol spomínaný incident vo výťahu.

"Solange bola hlučná a útočila na Jaya, ktorý sa ju snažil upokojiť a dostať odtiaľ preč. Povedal jej pritom niečo v zmysle, že je mimo. Celý ten incident však začal pre úplnú hlúposť. Solange sa už takto v minulosti správala, a preto sa ju len odtiaľ snažili dostať domov, aby nespôsobila väčšie nepríjemnosti," povedal druhý svedok.

Sestry po incidente nasadli do jedného auta a odišli. Jay Z nasadol do iného. "Všetci išli k jednému autu, pričom Solange kráčala ako prvá. Ako prvá aj nastúpila. Bolo vidieť, že je veľmi nahnevaná. Keď však k autu prišiel Jay-Z, zaváhal a nakoniec išiel k inému autu, ktorým aj odišiel. Beyoncé medzitým nastúpila do auta k svojej sestre," uviedol svedok pre americký magazín People.com.

Potom, čo video preniklo na verejnosť, sa manželia ukázali na basketbalovom zápase medzi Brooklyn Nets a Miami Heat. Obaja vyzerali spokojne.

Pozrite si video z bitky:

Súvisiace články

Najčítanejšie